Пт, 2024-03-29, 01:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 10 » Новий голова СБУ виявився російським льотчиком і не любить ЗМІ
17:34
Новий голова СБУ виявився російським льотчиком і не любить ЗМІ
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Редакція телеканалу ТВi з'ясувала, що новий голова СБУ Олександр Якименко до 1998 року був офіцером російської армії. Таку інформацію журналісти отримали, прочитавши записи Якименко на форумі випускників Єйського вищого військового авіаційного училища, в якому він навчався.

Як повідомляє редакція телеканалу, немає сумнівів, що людина, яка залишала на форумі свої повідомлення під ніком "Александр Якименко", – нинішній голова Служби безпеки України.

По-перше, він фігурує у списку випускників 1986 року, та упродовж кількох років залишав повідомлення у гілці форуму, де спілкуються курсанти училища з 86-го року випуску.

По-друге, Якименко і сам зізнається, що перейшов на службу в СБУ, розповідає, що вивчав причини падіння літака під Сухою Балкою... Тобто факти, викладені на інтернет-форумі, збігаються із даними офіційної біографії.

Перший запис Якименка на форумі датований 16 квітня 2006 року. Він розповідає про те, чим займався після випуску з училища. А згадуючи про управління Служби безпеки України в Донецькій області, вживає... абревіатуру КДБ.

"Після випуску служив у Монголії (Чойбаслан), вивели у Крим (Гвардійське), закінчив ВПА в 97-му, звільнився у 98-му. Зараз у Донецьку в КДБ", – повідомив Якименко.

У Гвардійському базувався російський авіаполк, а ВПА – це Військово-повітряна академія ім. Гагаріна, розташована неподалік від Москви, в якій, до речі, навчався і кумир Віктора Януковича Георгій Береговий. У ще одному дописі Якименко деталізує, як потрапив на службу в Україну. В Росії він, виявляється, став непотрібний...

"Для тих, хто не зрозумів, – служу в управлінні Служби безпеки у Донецькій області. Після закінчення академії я зрозумів, що мої знання нікому на... не потрібні. От і звільнився. А ті пацани помітили, призвали знову, от і тягну лямку", – розповів Якименко.

Крім того, в одному з дописів Якименко негативно відгукується про журналістів і каже, що працівників ЗМІ треба гнати від армійських справ "поганою мітлою".

Якименко також у одному зі своїх дописів переймається долею російського полку, який припинив своє існування в Криму у 2009 році. В цьому полку він раніше служив.

"А тепер про сумне. 1 серпня цього року (2009-го) на 72-му році життя припинив своє існування Червонопрапорний Севастопольський ордена Кутузова ІІІ ступеня 43-й ОМШАП (рос. "Отдельный морской штурмовой авиационный полк" - ред.)… Ось так наші цивільні керівники керують МО", – поскаржився Якименко три роки тому.

"Цікаво, безпекою якої країни перейматиметься Якименко на новій посаді?.." – прокоментували цю інформацію в редакції ТВі.

Янукович представив керівному складу СБУ нового голову

Як стало відомо, сьогодні президент України Віктор Янукович представив Олександра Якименка керівному складу Служби безпеки України як нового голову СБУ. Про це повідомили у прес-службі президента.

Як повідомляється, Янукович зазначив, що на посаді першого заступника голови СБУ Якименко показав себе відповідальним фахівцем. Президент також подякував Ігорю Калініну за його роботу на посаді керівника СБУ, зазначивши, що як радник глави держави Калінін координуватиме роботу між Адміністрацією президента, РНБО, правоохоронними органами та Міністерством оборони.

Президент побажав Якименку та Калініну успішної роботи на нових посадах. Він нагадав, що у 2013 році в Україні продовжиться реалізація реформ у різних сферах життєдіяльності, зокрема планується здійснити низку важливих кроків, пов’язаних із реформуванням системи правоохоронних органів.

Президент закликав Якименка та Калініна спільно працювати над реформуванням СБУ, зазначивши, що всі рішення в цьому напрямку мають бути професійними, виваженими та ефективними.

"Будемо завжди рахуватися з точкою зору професіоналів", - наголосив Янукович.

Окрему увагу він звернув на питання ефективної імплементації нового Кримінального процесуального кодексу, головною метою якого є захист прав людини та створення рівних умов змагальності для звинувачення і захисту. Президент наголосив на важливості навчання кадрів в умовах впровадження нового законодавства.

Нагадаємо, 9 січня новим главою СБУ був призначений Олександр Якименко, який раніше обіймав посаду першого заступника голови СБУ - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1399 | Додав: adminA | Теги: російським льотчиком, Новий голова СБУ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ