Чт, 2024-03-28, 12:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 8 » Новий седан під назвою Maseratina готує Maserati
14:21
Новий седан під назвою Maseratina готує Maserati
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Не дивлячись на те, що марка Maserati асоціюється в першу чергу зі спорткарами, вона любить грати не за правилами. Наприклад, італійці випускають спортивну Quattroporte з двома "зайвими" дверима аж з 1963 року. А скоро її модельний ряд поповниться позашляховиком Kubang. Більш того - найближчим часом компанія додасть в свою лінійку дизель, а також запропонує другу в модельному ряду чотиридверку, повідомляють "Автоновости".

Новий мотор, що працює на солярці, матиме конфігурацію V6 і систему турбонагнітання. В результаті агрегат зможе похвалитися потужністю більш ніж 300 кінських сил і крутним моментом близько 700 Н-м.

Проте цікавий не лише сам двигун, але і його чотириколісна "оболонка". Це буде новий седан під назвою Maseratina. Автомобіль завдовжки 4,9 метра стоятиме на сходинку нижче за модель Quattroporte і вступить в боротьбу з такими грандами, як Mercedes-Benz E-класу, BMW 5 серії та Audi A6. Одночасно з дизелем італійці запропонують і бензиновий мотор V6 з парою турбін. Дебют новинок призначений на 2013 рік.

Також наступного року з'явиться наступна генерація седана Quattroporte - щоб дистанціюватися від молодшої моделі, вона зросте на 5 сантиметрів в довжину, 15 завширшки, а колісна база збільшиться взагалі на 10 см. Таким чином, автомобіль остаточно переміститься в представницький клас. Також італійці обіцяють зменшити на 100 кг масу і на 30% скоротити витрату палива.

У інтерв'ю німецькому виданню AutoBild глава Maserati Харальд Уестер розповів, що його компанія хоче продати в найближчі чотири роки 54 тисячі автомобілів - це в 9 разів більше нинішніх обсягів. У цьому марці допоможуть також позашляховик Kubang і нові купе і кабріолет, заплановані на 2015 рік.

Раніше повідомлялося, що італійський виробник спорткарів представив модель Kubang, яка кидає виклик Porsche Cayenne, BMW X6 M і іншим аналогам. Новинка є дивовижним гібридом: основа - від американського джипа, а двигун від Ferrari. Поки перед нами передсерійний зразок, і деталі технічних характеристик тримаються в таємниці, але вже зараз зрозуміло: Maserati прагне перевершити всіх по розкоші і швидкості.

Платформа Kubang запозичена у Jeep Grand Cherokee. Але найцікавіше - під капотом. Повідомляється, що Maserati буде ставити на цю машину нові двигуни власної розробки, які вироблятимуться на заводі Ferrari в Маранелло. Проектування моторів очолює Паоло Мартінеллі - колишній головний моторист формульної команди Ferrari, що нині є шефом Maserati по двигунах і трансмісіях.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: Новий седан під назвою Maseratina
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ