Пт, 2024-03-29, 08:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 17 » Обама виграв другий тур передвиборчих дебатів у США
10:37
Обама виграв другий тур передвиборчих дебатів у США
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Чинний президент США Барак Обама зумів переламати хід передвиборчої кампанії і виграти черговий раунд дебатів у республіканця Мітта Ромні.

Як очікується, ця перемога схилить на бік Обами значну кількість виборців, котрі до теперішнього часу віддавали перевагу Ромні перед виборами 6 листопада, передає РИА "Новости".

Черговий раунд передвиборчих президентських дебатів відбувся в Хемпстеді (штат Нью-Йорк) у форматі відповідей на питання 82 виборців. Раніше Ромні й Обама провели дебати 3 жовтня, а кандидати у віце-президенти Джозеф Байден і Пол Раян - 12 жовтня.

У цьому словесному поєдинку президент, здається, врахував всі помилки зустрічі з Ромні 3 жовтня і активніше включався в суперечки, вдавався до звинувачень на адресу співрозмовника, не боявся дорікати йому в необізнаності у низці питань зовнішньої та внутрішньої політики.

Найбільш запеклу суперечку кандидатів викликали обіцянки Ромні відновити незалежність країни і його звинувачення на адресу Обами в тому, що чинний президент нічого не робить, щоб понизити ціни на моторне пальне всередині країни і подолати залежність США від імпортних вуглеводнів.

Обама заявив, що його опонент відстоює інтереси нафтових компаній, а не простих американців і американської економіки.

Попри те, що дебати були присвячені внутрішнім питанням - безробіттю, бюджетному дефіциту, податкам і охороні здоров'я, - Ромні не втратив нагоди звинуватити президента і його адміністрацію в нездатності впоратися з ситуацією на Близькому Сході, а також у безпечності в питаннях нелегальної міграції.

Для чергового раунду дебатів Обама обрав агресивний і обвинувальний стиль виступу. У цілому президент, відомий тим, що відповідає на запитання довгими фразами, минулого вечора був лаконічним і точним у визначеннях. Він перебивав Ромні, не чекав можливості заперечити йому, коли той припускався помилки або хибно тлумачив дії чинної адміністрації.

Ведуча дебатів, журналіст CNN Кенді Кроулі, була змушена кілька разів переривати їх і повертати до відповідей на запитання.

Телеглядачі погодилися, що Обама врахував уроки минулих дебатів і визнали його переможцем нового раунду.

"Виступ Обами сподобався 46% телеглядачів, за Ромні ж віддали голоси 39%", - зазначає CNN, що проводила опитування телеглядачів.

Це перша перемога демократів, яких на президентських виборах представляють Обама і Байден. Перемога в двох попередніх раундах дебатів - 3 і 12 жовтня - залишилася за республіканцями Ромні і Раяном.

Черговий раунд передвиборчих дебатів Ромні і Обами пройде 22 жовтня. Він буде присвячений питанням зовнішньої політики.

Обама взяв на себе відповідальність за смерть посла в Лівії

На передвиборчих дебатах глава американського Білого дому Барак Обама взяв на себе відповідальність за загибель чотирьох американців у лівійському Бенгазі, зокрема посла Кріса Стівенса.

Глава США зробив цю заяву, відповідаючи на запитання з аудиторії про те, хто винен у слабкій охороні дипломатів.

Президент знову пообіцяв знайти винних у нападі на консульство і звинуватив свого суперника на майбутніх виборах - республіканця Мітта Ромні - в "політизуванні" трагедії. Після нападу у Бенгазі Ромні звинуватив адміністрацію Обами в тому, що вона не забезпечила належного захисту американським дипломатам.

15 жовтня відповідальність за цю трагедію взяла на себе держсекретар США Хілларі Клінтон. Коментуючи слова глави американської дипломатії, Обама підкреслив: "Вона (Клінтон - ред.) працює на мене. Я - президент, і я завжди несу відповідальність.".

Як відомо, жертвами нападу на американське консульство в Бенгазі, скоєного 12 вересня цього року, стали четверо громадян США, з-поміж них Кріс Стівенс.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1083 | Додав: adminA | Теги: дебатів у США, Обама, другий тур
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ