Чт, 2024-04-25, 19:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 27 » Оновлене сімейство четвертої серії представила Audi
17:15
Оновлене сімейство четвертої серії представила Audi
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Audi представила оновлене сімейство четвертої серії. Одночасно рестайлінгу піддалися седан і універсал А4, "заряджена" модель S4 і позашляхова версія A4 Allroad quattro. Не можна сказати, що рестайлінг має якийсь дуже серйозний характер. Audi - це не та компанія, яка радує нас дизайнерськими експериментами. Та все ж треба відзначити появу трохи іншої оптики, нових ґрат радіатора, інших бамперів, пишуть "Автоновости".

Мало того, змін зазнав і салон, хоча нічого революційного там теж не немає. Але поява нового рульового колеса, інших матеріалів оздоблення, зміна дизайну передньої консолі - це теж важливо для покупців. А ще інженери поліпшили двигуни, які почали витрачати в середньому на 11% менше палива. І це попри те, що потужність і крутний момент у багатьох моторів зріс.

Так, базовий 1,8-літровий бензиновий двигун відтепер видає не 120 к.с. або 160 к.с., а одразу 170 к.с. і 320 Н-м. Що стосується 2,0-літрового дизеля, то його потужність відтепер становить 136 к.с., 163 к.с. або 177 к.с. При цьому 136-сильна версія є найекономнішою серед всього сімейства А4 - така машина витрачає лише 4,2 л палива на 100 км шляху.

Ну а найпотужнішим на А4 віднині буде двигун об'ємом 3,0 л, який видає 272 к.с. (раніше був 3,2-літровий агрегат, 265 к.с.). Що стосується версії S4, то вона, як і раніше, збереже 333 к.с. під капотом.

Як повідомлялося, чутки про те, що Audi планує розширити гамму своїх спортивних автомобілів, ширяться вже давно. Але британський журнал AutoExpress запевняє, що німці вже ухвалили позитивне рішення з цього питання, і продажі автомобіля під ім'ям R4 почнуться через 2-3 роки. Причому спочатку R4 буде представлений на ринку як родстер, а вже потім до нього причеплять жорсткий дах.

Audi R4 займе проміжне становище між відносно простим Audi TT, який побудований на платформі Volkswagen Golf, і дорогим Audi R8. У основі цієї моделі може опинитися "візок" від Porsche Boxster наступного покоління, але як силові агрегати почнуть використовуватися п'ятициліндрові мотори об'ємом 2,5 л, зокрема і з турбонагнітачем, потужністю до 400 к.с. Мало того, не виключена і поява гібридної версії R4.

Ще однією відмінністю Audi R4 від Porsche Boxster стане те, що R4 випускатиметься лише з повноприводною трансмісією, тоді як Boxster за традицією матиме привод на задню вісь.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 829 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ