Ср, 2024-04-24, 15:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 26 » Оновлену версію кросовера X6 представила BMW
15:32
Оновлену версію кросовера X6 представила BMW
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

BMW поновила кросовер X6. Щоправда, двигуни машина отримає старі, хоча вони і стануть екологічно чистішими (наприклад, дизелі почнуть відповідати нормам Євро-6). Та і зовнішніх змін теж буде не дуже багато, пишуть "Автоновости". 

Але машину 2012 року можна буде відрізнити по інших "протитуманках", новому бамперу, іншим ґратам радіатора (до речі, BMW X6 тепер можна буде оснастити адаптивними світлодіодними вогнями як ближнього, так і дальнього світла).

Крім того, Х6 отримав новий пакет M Performance. Такі автомобілі можна буде впізнати по 20-дюймових колесах, новому аеродинамічному обважуванню і по дорогому оздобленню інтер'єру. Причому на ринку США пакет M Performance має на увазі ще і збільшення потужності бензинових двигунів. 3,0-літровий агрегат почне розвивати 315 к.с. (у стандарті 306 к.с.), а 4,0-літровий вже 440 к.с. (на звичайних машинах 407 к.с.).

А ще, і це головний сюрприз, з'явиться модель під назвою X6 M50d. Така "емка" отримає 3,0-літровий дизель з трьома нагнітачами, який видає аж 381 к.с. і одразу 750 Н-м. Завдяки цьому мотору, дизельна BMW Х6 зможе розганятися 0-100 км/год за 5,3 с (це лише на півсекунди повільніше BMW X6 M з двигуном потужністю 555 к.с.). А середня витрата палива BMW X6 M50d становитиме лише 7,7 л на 100 км. До речі, цей силовий агрегат ставитимуть ще і на Х5, а також седани і універсали п'ятої серії.

Раніше повідомлялося, що у Скандинавії, яка з настанням морозів перетворюється на широкий полігон для випробувань прототипів нових моделей, компанія BMW почала тестувати перший у своїй історії передньоприводний автомобіль.

Прототип у кузові Gran Turismo викотився на ходові випробування разом з новим поколінням MINI Cooper, який побудований на єдиній платформі з машиною BMW. Чорно-білий "макіяж" заважає повною мірою оцінити дизайн екстер'єру автомобіля баварської марки, проте загальне уявлення про новинку скласти можна.

Модель, що іменується в СМІ BMW 1 GT, має високий дах, завдяки якому високі пасажири не підпиратимуть головами стелю, короткі звіси, скошений капот, що забезпечує гарний огляд водієві.

Бюджетний хетчбек баварського виробника, з чуток, почне комплектуватися бензиновими і дизельними агрегатами, включаючи 1,5-літровий дизельний двигун з трьома циліндрами і бензиновий 2,0-літровий мотор. Потужність дизельної силової установки становитиме орієнтовно 150 к.с.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 844 | Додав: adminA | Теги: версію кросовера X6 представила BMW
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ