Ср, 2024-04-24, 20:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Опозиція готує на перевибори "важковаговиків", а у ПР - сюрприз
13:25
Опозиція готує на перевибори "важковаговиків", а у ПР - сюрприз
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Партія регіонів планує оприлюднити інформацію про своїх кандидатів у народні депутати на виборах у проблемних округах після 4 листопада. Про це заявив регіонал Володимир Олійник, передає BBC.

"Думаю, після 4 листопада ми дізнаємось, кого підтримає ПР. Самовисування передбачає можливість дати чи не дати згоду на балотування. Це право кандидатів - провести додаткові консультації", - розповів він.

Депутат заявив, що в питанні підтримки кандидатів партією влади варто чекати несподіванок. "В цьому й має бути родзинка. Чекаю на дуже цікаві рішення", - анонсував пан Олійник.

"Дехто вже критикує своїх гіпотетичних опонентів, звинувачують у всіх гріхах й підкупі. А в мене є дані, що в цих округах всі будуть здивовані", - заінтригував Олійник.

Нагадаємо, раніше Центральна виборча комісія зареєструвала 20 кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах на повторних парламентських виборах 15 грудня.

Замість Романюка з виборцями спілкуватимуться "перші спікери" опозиції

За кандидата у народні депутати Віктора Романюка, який зараз знаходиться в Італії, зустрічі з виборцями у 94-ому окрузі проводитимуть "найголовніші спікери" від опозиції.

Про це заявив народний депутат від "Батьківщини" Андрій Пишний в ефірі 5 каналу.

За його словами, ця передвиборча кампанія на 94-ому окрузі "буде дуже яскравою, тому що там будуть сконцентровані найбільші наші політичні сили та найбільші наші зусилля".

Водночас сам Романюк в прямому ефірі по "скайпу" заявив, що не сподівається на чесні виборчі перегони.

"Вибори будуть дещо схожі на попередні, тобто влада, технології, бруд, хамство, пихатість – традиційний набір сьогоднішньої української політики", - сказав він.

"Кампанію насправді вже я почав, штаби розгорнуті, активно ми працюємо. Голова мого штабу заявив, що ми вже зробили активну інтерактивну кампанію, і зараз підемо в поля, грубо кажучи. Тобто зустрічі (з виборцями) будуть відбуватися…", - додав Романюк.

Як відомо, Романюк балотувався по 94 округу в Обухові і конкурував з "регіоналкою" Тетяною Засухою. Після виборів він був змушений був виїхати за кордон через тиск на нього та його підприємство.

Йому інкримінували замах на заволодіння майном в розмірі майже 40 мільйонів гривень скандального заводу з виробництва інсуліну "Індар", хоча прокуратура визнала, що все це майно залишається у власності держави.

22 березня Романюк був затриманий в Італії. 15 липня Апеляційний суд Мілану відмовив Україні в екстрадиції Романюка.

Власенко заперечує свою участь у перевиборах 15 грудня

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко і колишній народний депутат Сергій Власенко заперечує свою участь у майбутніх довиборах, які відбудуться в грудні.

"Я заявляю, і не раз заявляв раніше: я не балотуюся і не збирався балотуватися ні у 94-му, ні в будь-якому іншому окрузі", - прокоментував він.

Водночас політик обурений і називає "брудними технологіями" висунення в окрузі №94 двох однофамільців.

Як стало відомо 24 жовтня, у скандальному 94-му окрузі балотуватимуться два Сергії Власенки. У цьому ж окрузі висунувся екс-народний депутат Юрій Кармазін, який також позиціонує себе як борця з нинішньою владою.

Друге місце за кількістю охочих взяти участь у виборах посідає двісті двадцять третій округ, де документи для реєстрації кандидатами у народні депутати подали 18 осіб.

Зокрема, подала документи про самовисування приватний підприємець Наталія Окунська, яка є колишньою дружиною адвоката Власенка.

Пилипишин піде на перевибори тільки після рішення суду

Кандидат у депутати по 223 округу на виборах 2012 року Віктор Пилипишин заявляє, що піде на перевибори тільки після рішення суду.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Вважав і вважаю перевибори незаконним і політичним рішенням. Ще тоді, коли на мене потоками лили бруд, дав собі слово, що прийму рішення про участь у виборах тільки після одержання слушного вироку суду по своїй справі", - написав він.

"Не очікував, що його розгляд затягнеться ще на рік. При цьому на судових засіданнях спостерігаю за цими негідниками", - додав він.

"Я офіційно заявляю, що не скористаюся своїм правом бути обраним 15 грудня, якщо не одержу слушне рішення суду. Залишилося кілька днів", - додав він.

"Перевибори в 223 окрузі знову загрожують перетворитися в шоу. І хоча я ще рік тому для себе прийняв рішення не коментувати цю ситуацію, вона не дає мені права відсиджуватися! Довелося залишити двох онуків і вертатися в країну!" – додав також він.

Як відомо, Пилипишин обвинувачується в перевищенні службових повноважень, у наслідок чого Києву був нанесений збиток 15 мільйонів гривень.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 853 | Додав: adminA | Теги: важковаговиків, опозиція, перевибори
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ