Пт, 2024-04-26, 11:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 20 » Опозиція викриває підступні "технології фальсифікації" виборів
18:35
Опозиція викриває підступні "технології фальсифікації" виборів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

 У разі результативного для партії влади "застосування технологій фальсифікації" результатів місцевих виборів парламентські вибори призначать на 27 березня 2011 року. Таку думку висловила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко на прес-конференції в Чернігові у середу, повідомляє її персональний сайт.

Тимошенко назвала три технології, які використовуватиме партія влади на місцевих виборах.

"Перше, що вони перевірять, - чи здатні вони провести таку фальсифікацію, яку вони хочуть, і так, як запланували, втілити в життя. Це буде їх перший тест", - пояснила вона. Другою технологією, за словами Тимошенко, стане перевірка владою результатів мажоритарної системи виборів.

"Тобто - чи зможуть вони розставити своїх людей на мажоритарні округи, підтримавши їх судами, адміністративним ресурсом, чи зможуть підтримати бюджетними грошима", - зазначила вона.

"Вони подивляться зараз, чи зможуть люди, які прийшли на вибори, прочитати в дужках навпроти мажоритарщика назву партії, від якої він балотується, чи можуть люди зрозуміти, чи є цей кандидат провідником ідей партії, від якої висувається, або будуть впливати, як на виборах в Києві, гречкою або іншими продуктами", - сказала Тимошенко.

"Їм важливо буде перевірити, чи пройдуть їх мажоритарщики на Чернігівщині, Львівщині, в Івано-Франківській області, в Закарпатті. Вони все це порахують, і це буде для них карта бою", - вважає лідер "Батьківщини". На її думку, на місцевих виборах партія влади намагатиметься зламати місцеві еліти страхом, посадами, пропозиціями "конструктивної роботи".

"Партія влади перевірить, чи готові місцеві ради до них у рабство за шматок доброго життя. Місцеві еліти - це головне, на чому може триматися або не триматися наша надія. Це бюджетні працівники, представники ЗМІ, бізнесу, в тому числі малого та середнього", - сказала Тимошенко.

"Якщо партія влади зробить висновки, що всі ці три речі виконано, то вибори до парламенту будуть 27 березня 2011 року, і їм тоді немає чого враховувати, чекати і думати", - заявила Тимошенко.

"Вони підуть і те ж саме, один в один, зроблять на парламентських виборах - запропонують ту ж саму пропорційну систему, ту ж саму поведінку з елітою і використають адміністративну систему тиску, а також будуть використовувати суди, щоб знімати з виборів тих, хто більш-менш може опонувати владі. Це величезний іспит для всієї країни", - вважає вона.

Тимошенко переконана, що такий експеримент партії влади дуже небезпечний для країни, тому закликала всіх громадян та представників ЗМІ своїм голосуванням на виборах допомогти владі "дізнатися, що про неї думає народ".

Зазначимо, що зараз серед народних депутатів тривають дискусії щодо внесення змін до Конституції, які б давали можливість продовжити повноваження чинного скликання Верховної Ради до 2012 року. Згідно з чинною Конституцією вибори мають відбутися навесні наступного року.

Учора Верховна Рада України вже направила до Конституційного суду законопроект про внесення змін до Конституції України, якими встановлено дати проведення чергових виборів президента та народних депутатів. У перехідних положеннях закону встановлено, що чергові вибори до ВР проводяться в останню неділю жовтня 2012 року (це буде 28 жовтня 2012 року), а чергові вибори президента – в останню неділю березня 2015 року (27 березня 2015 року).

Зазначимо також, що заступник голови Верховної Ради, один з лідерів БЮТ Микола Томенко заявив, що влада Черкаської області застосовує всі методи впливу, щоб не допустити "Батьківщину" до виборів у Чорнобаївському та Золотоніському районах.

Раніше партія "Батьківщина" заявляла, що буде просити виборців бойкотувати вибори у Київській та Львівській областях, заявляв народний депутат Костянтин Бондарєв після того, як керівництво "Батьківщини" не змогло довести в Київському апеляційному адміністративному суді нелегітимність визнаного Мін'юстом керівництва Київської та Львівської обласних парторганізацій.

КААС визнав законною реєстрацію ЦВК представників партії "Батьківщина" у територіальних виборчих комісіях Київської та Львівської областей, кандидатури яких були подані депутатом Київської облради Володимиром Майбоженком і народним депутатом Іваном Деньковичем відповідно.

Майбоженка і Деньковича було позбавлено посад голів Київської і Львівської обласних організацій "Батьківщини" відповідно і виключено з партії. Пізніше в судовому порядку їх було поновлено в партії і на посадах. Проте на той час у "Батьківщині" вже назвали нових керівників: Київської обласної організації - народного депутата Костянтина Бондарєва та Львівської облорганізації - заступника голови місцевої облради Романа Ілика.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 963 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ