Нд, 2024-05-05, 04:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 21 » Опозиційних депутатів Яценюк просить оприлюднити декларації про доходи до виборів
17:53
Опозиційних депутатів Яценюк просить оприлюднити декларації про доходи до виборів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк закликає опозиційних депутатів оприлюднити свої декларації до виборів. Про це він заявив з трибуни парламенту у вівторок, коментуючи рішення Конституційного суду.

"Конституційний суд остаточно узаконив корупцію в нашій країні. Виявляється, за рішенням Конституційного суду сьогоднішня влада, яка на словах боролася з корупцією, позбавлена можливості декларувати свої доходи і витрати", - заявив Яценюк, передає "Українська правда".

На його думку, це пов'язано з тим, що перед парламентською компанією 2012 року ті, хто представляють Партію регіонів і владу, не хочуть "декларувати мільярдні статки, які вони отримали за останні два роки перебування при владі".

"Все це вкладається в схему узаконення корупції як державної політики", - резюмував Яценюк.

Яценюк нагадав, що в парламенті було ухвалено рішення щодо розслідування діяльності компанії "Лівела", яка безмитно і не сплачуючи податків завозила сотні тонн нафтопродуктів. "11 мільярдів корумпованих грошей сховано", - зауважив лідер "Фронту Змін".

"Саме цей парламент і Партія регіонів вирішили списати 24 мільярди власним енергетичним компаніям. Ці гроші могли бути направлені на соціальну справедливість у країні", - наголосив Яценюк.

"Влада поборола корупцію, очоливши її. Я закликаю депутатів, які представлять опозицію, не ховати своїх доходів і витрат. Ми не повинні їм уподобитися! Покажіть декларації за 2011 рік!" - закликав він колег.

Міністр МНС Балога каже, що заробив торік 210 тисяч

Міністр з надзвичайних ситуацій Віктор Балога у 2011 році заробив 209 тисяч 669 гривень. Таку суму доходу він зазначив у своїй декларації, оприлюдненій на сайті МНС.

Із цієї суми 208 тисяч 713 гривень – це зарплата міністра, а 956 гривень – дивіденди. Родина Балоги за минулий рік заробила 269 тисяч 359 гривень, із яких 240 тисяч – зарплата, 829 гривень – дивіденди, 25 тисяч 830 гривень – дохід від передачі в оренду майна.

Згідно з декларацією, сам Балога не має ніякого нерухомого майна й транспортних засобів, члени його родини – дружина, син і дочка – також не володіють транспортними засобами й не орендують їх.

При цьому члени родини Балоги, згідно з документом, володіють чотирма земельними ділянками загальною площею 7 979 кв м, будинком площею 314 кв м, гаражем та іншим нерухомим майном у Мукачевому на Закарпатті, а також квартирою в Мукачевому й квартирою у Києві.

На рахунку в банках та інших фінансових установах у Балоги лежать 69 тисяч 212 гривень, у членів його родини – 45 тисяч 203 гривні.

Зазначимо, що вчора Конституційний суд перенiс на пiвроку термiни декларування депутатами й держслужбовцями своїх витрат. Так, суд визнав неконституцiйним положення закону "Про засади запобiгання та протидiї корупцiї", згiдно з яким держслужбовцi й депутати мали б декларувати свої витрати та витрати своїх родин вiд дня набуття чинностi цим законом.

Місяць тому президент Віктор Янукович заявив, що депутати повинні декларувати свої витрати.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 947 | Додав: adminA | Теги: опозиційних депутатів, виборів, декларації про доходи, Яценюк
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ