Вт, 2024-04-23, 16:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Опублікували мемуари 70-річні близнюки-повії з Амстердама
16:09
Опублікували мемуари 70-річні близнюки-повії з Амстердама
Інші останні Анонси. Повідомлення. Прес-релізи на сайті holosUA.com/
70-річні близнюки-повії Луїз і Мартін Фоккенс Нідерландів вирішили заробити на спогадах про минуле життя в кварталі червоних ліхтарів. Наприкінці вересня найстаріші повії Амстердама, чий загальний стаж перевищує 100 років, опублікували мемуари, розповідає ВВС Росія.

У книжці, що незабаром стала бестселером у Голландії і тепер виходить на світовий ринок, сестри не ніяковіючи розповіли про те, як почали працювати в секс-індустрії, як боролися за відкриття власного борделя і як організували першу неофіційну профспілку повій.

Утім, сестри Фоккенс вирішили, що у своїй книзі вони розкрили не всі секрети прадавньої професії, і вже працюють над випуском документального фільму про себе, в якому планують у подробицях змалювати свою бурхливу біографію.

Свою розповідь у картині під назвою "Знайомство з Фоккенсами", Луїз і Мартін почнуть з дитинства і Другої світової війни, на тлі якої воно проходило. Мати близнюків, які навіть розмовляють майже синхронно, була частково єврейського походження, але сім'ї вдалося приховати цей факт від нацистів, що окупували Голландію.

"Ми були зовсім маленькими під час війни, - поділилася Луїз. - Коли звучав сигнал тривоги, мама відводила нас у підвал. У нас не було касок, тому голови ми прикривали сковородами. Ми мали дуже смішний вигляд. Але в підвалі було весело".

При цьому на запитання, чого було більше в їхньому житті - сміху чи сліз, жінка відповіла: "Було більше сміху. У житті треба сміятися, навіть якщо тобі сумно - це адже твоє життя, і його не зміниш, отож краще жити з усмішкою".

"Звичайно, коли нам було 14 або 15 років, ми й подумати не могли, що працюватимемо повіями. У нас були інші мрії", - сказала Мартін.

"Я завжди кажу, що мене в цю професію загнав чоловік. Він мене бив і говорив, що піде від мене, якщо я не торгуватиму собою. А я його так любила", - у свою чергу додала Луїз. При цьому, як виявилося, окрім чоловіка були у Луїз і діти, але їх влада віддала на виховання в інші сім'ї. Проте жінка, до речі, що вже кинула свою професію, досі дбайливо зберігає їхні фотографії.

Тим часом Мартін досі працює повією, пояснюючи це тим, що на голландську пенсію прожити неможливо. При цьому, очевидно, жінка ще й непогано заробляє, бо знайшла собі нішу на ринку сексу: вона спеціалізується на рольових іграх для літніх чоловіків. У її борделі ціла колекція страхітливих на вигляд батогів та іншої специфічної атрибутики.

Раніше повідомлялось, що авторкою популярного у Великобританії блогу Денної красуні, що розповідає про життя лондонської повії, виявилася науковець з університету Брістоля Брук Маньянті. Про це колумністові газети The Sunday Times Індії Найт розповіла сама блогерша і письменниця, особа якої досі залишалася невідомою.

Крім того, уродженка Британії Міллі Купер, яка почала працювати повією ще наприкінці Другої світової війни, досі заробляє собі на життя цією професією – хоча їй виповнилося вже 96 років.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Анонси. Повідомлення. Прес-релізи | Переглядів: 1058 | Додав: adminA | Теги: мемуари, 70-річні, повії з Амстердама
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ