Чт, 2024-04-25, 10:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 6 » Організатори підрахували бюджет "Євробачення". ВІДЕО
09:45
Організатори підрахували бюджет "Євробачення". ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Пісенний конкурс Євробачення-2017, який відбудеться у Києві, має іміджеве значення для України попри те, що витрати на нього перевищать очікуваний дохід. Про це заявила виконавчий продюсер Євробачення-2017 Вікторія Романова в ефірі Громадського.

"Євробачення є іміджевим проектом. Це не витрати, це інвестиції. Я б радила саме так розглядати ці кошти. Ми всі розуміємо, що це витратна частина. Вона не мала. Це одночасно і інвестиції в Україну, в інфраструктуру, в імідж і в майбутнє", - сказала вона.

Передбачається, що дохід від проведення Євробачення-2017 в Україні становитиме близько 200 млн грн, при тому, що витрати закладені близько 430 млн грн.

Зазначимо, перемога Джамали на Євробаченні-2016 принесла не лише радість, але і величезний масив роботи, пов'язаної з проведенням конкурсу в Україні. Організацією найбільшої музичної події року опікується Національна телекомпанія України (НТКУ), яка відзвітувала про те, що вже зроблено, пише 112 Україна.

Вже 1 червня 2016 року Кабінет міністрів України затвердив склад Організаційного комітету з підготовки і проведення Євробачення-2017 на чолі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

З 24 червня розпочався відбір міста-господаря Євробачення, який тривав трохи більше двох місяців і складався з чотирьох етапів: подання заявок, їх аналіз робочою групою НТКУ, подання на засіданні Оргкомітету та обрання фіналістів і інспекція міст-фіналістів.

За результатами відбору містом-господарем для Євробачення-2017 оголосили столицю України - Київ. Головною ареною пісенного конкурсу в наступному році стане Міжнародний виставковий центр. Це найбільша виставкова споруда України, до архітектурного ансамблю якої входять три павільйони загальною площею 58 тис. кв. м. Комплекс має сучасну систему вентиляції і кондиціонування повітря, 15 конференц-залів, прес-центр, ресторани і кафе.

Фінансування Євробачення буде відбуватися з кількох джерел. З державного бюджету на підготовку та проведення пісенного конкурсу виділено 455,7 млн гривень, а Київ як місто-господар вносить свій внесок у розмірі 200 млн гривень. Передбачається певний дохід від спонсорських і рекламних надходжень, а також від продажу квитків.

На засіданні 11 жовтня уряд затвердив План заходів з підготовки та проведення Євробачення. Також міністри вирішили не застосовувати граничні суми витрат на придбання необхідного обладнання. Усі необхідні для організації заходу тендери дозволили проводити за спрощеною процедурою. А Кабінет міністрів затвердив спеціально визначений перелік таких товарів, робіт і послуг.

Крім того, Кабмін скасував обмеження щодо тимчасового перебування в Україні для іноземців, які беруть участь у підготовці Євробачення.

Паралельно формувалася команда Євробачення-2017. В її нинішньому складі вже 20 співробітників НТКУ і 18 додатково залучених фахівців. Але вже в 2017 році кількість людей, які працюватимуть над організацією міжнародного пісенного конкурсу в Україні, буде збільшуватися.

Укладено договір з адміністрацією головної арени пісенного конкурсу - Міжнародним виставковим центром з оренди приміщень для підготовки і проведення Євробачення-2017. Оренда коштуватиме 35,1 млн грн. Проведено відбір компанії, яка буде займатися оснащенням МВЦ трибунами.

Обраний підрядник і концепція дизайну Євробачення-2017. Продакшн-дизайнером, який розробить дизайн сцени, стане компанія Wieder Design і всесвітньо відомий дизайнер Флоріан Відер. Це вже четверта сцена, яку він буде розробляти для міжнародного пісенного конкурсу. Відер вважає своїм головним завданням - створити відчуття щастя і захоплення у кожного, хто приєднається до Євробачення.

"Я вже запланував використовувати деякі революційно нові напрацювання, але поки що буду тримати їх у секреті. Дизайн сцени Євробачення-2017 буде унікальним і відмінним від попередніх шоу", - говорив він.

Визначено офіційного туристичного оператора. Послуги на замовлення готельних номерів на період проведення конкурсу буде надавати компанія Pilot.ua.

Визначений переможець відбору креативної концепції Євробачення-2017. Переможцем стало творче об'єднання з двох креативних агентств: Republique та Banda agency, що спеціально для цього проекту об'єдналися в компанію "Група РЕ Дизайн". Ідеї логотипу та слогану пісенного конкурсу, який прийматиме Україна, запропонували 11 кращих креативних агентств країни. Презентація креативної концепції відбудеться в січні 2017 року.

З 19 грудня стартував відбір волонтерів, які будуть працювати з артистами, пресою, іноземними делегаціями та гостями міжнародного пісенного конкурсу, а також допомагати в телевізійному виробництві шоу, бекстейдж і фан-зоні. За першу добу відбору НТКУ отримала 1500 анкет від бажаючих взяти участь у Eurovision Voluteers 'Family. На сьогодні кількість анкет перевищила 5000.

Продовжується робота по відбору основних локацій Євробачення-2017. До них відносяться місця проведення церемонії відкриття і червоної доріжки, а також розміщення містечка Євробачення і Євроклубу.

Запущена активна робота з креативного наповнення трьох шоу пісенного конкурсу. Цим займається шоу-продюсер Стюарт Барлоу і креативний продюсер Олег Бондарчук. Барлоу має понад 25 років досвіду в медіа-індустрії. Він вже працював на Євробаченні 2011 року в Дюссельдорфі, брав участь у творчому виробництві пісенних конкурсів у Баку, Мальме, Копенгагені, Відні.

Боднарчук - режисер і креативний директор масштабних українських і зарубіжних шоу. Працював над проектами "Фабрика зірок", "Голос країни" і "Голос діти". З успіхом проявив себе як режисер на проекті "Аmerica's got talent", був режисером премії "M1 Music Awards" в 2015 році і проекту "Міс Україна" в 2015 і 2016 роках.

Проводиться відбір ведучих Євробачення-2017, розробляються ідеї заповнення інтервал-актів, посткардов, формується перелік спеціальних гостей.

Створено Штаб з питань безпеки пісенного конкурсу. Він сформований з фахівців усіх відомств, закінчується розробка плану забезпечення безпеки Євробачення.

В мерії столиці впевнені, що їм по силам догодити всім: і гостям, які з'їдуться зі всієї Європи, і вибагливим місцевим, які потім багато років будуть користуватися благами цивілізації, створеними для конкурсу. Так, офіційні гості Євробачення будуть їздити на громадському транспорті безкоштовно, в столичному Гідропарку відремонтують пляж "Венеція", від Володимирської гірки до Арки Дружби народів планують побудувати пішохідний міст, а також реконструюють ступені від Десятинного провулка до урочища Гончарів.

Крім того, у КМДА розраховують запустити річковий трамвайчик, який буде ходити від станції міського річкового порту на лівий берег. І, звичайно, обіцяють відремонтувати дороги і привести в порядок околиці МВЦ, зокрема, знести МАФи, які там цвітуть буйним цвітом.

Участь у міжнародному пісенному конкурсі, який прийматиме Україна, підтвердили 43 країни. Півфінали 62-го за ліком Євробачення відбудеться у Києві 9 і 11 травня, а фінал - 13 травня. За попередніми прогнозами, під час проведення конкурсу українську столицю відвідає близько 20 тис. осіб.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 965 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ