Чт, 2024-04-25, 03:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 9 » Особисті зустрічі керівників забезпечать успішний бізнес - дослідження
11:13
Особисті зустрічі керівників забезпечать успішний бізнес - дослідження
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

В епоху надглобалізації особисті зустрічі керівників компаній залишаються найважливішою умовою успішного бізнесу. Таких висновків дійшов журнал "Економіст" за наслідками опитування 862 керівників різних компаній, проведеного на замовлення компанії Cisco (США).

Як повідомили УНІАН у компанії, більше половини респондентів представляють компанії з річним доходом понад 500 млн доларів. 37% опитаних працюють у Північній Америці, 30% - у Західній Європі, 23% - в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

У повідомленні наголошується, що "хоча ділові відносини мають розподілений характер, і бізнесменам доводиться взаємодіяти з контрагентами по всьому світу", керівники бізнесу, як і раніше, вважають, що для отримання нових ідей під час мозкового штурму, управління кризовими ситуаціями тощо їм необхідне особисте спілкування.

Хоча головна мета особистих зустрічей - зміцнення відносин із замовниками, близько 89% респондентів відзначили, що особисті ділові контакти також допомагають удосконалювати внутрішньокорпоративні бізнес-процеси, і, крім того, це сприяє розвитку комунікацій з партнерами і замовниками. 43% опитаних використовують зустрічі для обговорення і розв’язання важливих проблем, які виникають у замовників (поломки обладнання, незадоволеність співпрацею тощо).

Особисті зустрічі використовуються також для відновлення контрактів, мозкових штурмів, знайомства з новими клієнтами або замовниками.

Дослідження також виявило ряд важливих тенденцій у сфері ділових комунікацій.

Зокрема, найважливішими керівники бізнесу вважають зустрічі із замовниками – 54% респондентів заявили, що зустрічі із замовниками чинять найбільший вплив на їх бізнес. 56% найважливішим аспектом спільної роботи назвали можливість визначати таким чином ступінь замученості співбесідників і предмет їх найбільшої зацікавленості.

У різних регіонах світу особисті зустрічі проводяться з різних причин. Найважливішою причиною організації особистих зустрічей із замовниками за межами офісу респонденти з Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а також з країн Європи, Близького Сходу і Африки (регіон EMEA) назвали необхідність швидкого розв’язання тих чи інших проблем. Окрім того, респонденти, які працюють за межами Сполучених Штатів, часто організовують зустрічі з партнерами і замовниками для встановлення і зміцнення довгострокових відносин. У США ж респонденти організовують зустрічі, головним чином, для скорочення витрат.

Керівники бізнесу всіх типів (і 66% вищих керівників) назвали електронну пошту одним з основних засобів взаємодії з колегами, партнерами і замовниками, наступним за значенням інструментом ділових комунікацій було названо телефон (25% опитаних).

Авторитетний український журнал Forbes на початку квітня склав список найбагатших українців.

Сумарний статок ТОП-100 списку зменшився за рік після складання попереднього рейтингу на 2 млрд дол - до 54 млрд дол. Як відзначає видання, основна причина - друга хвиля кризи на фондовому ринку, в результаті якого інвестори зробили глобальну переоцінку цілої низки галузей, насамперед сировинних і орієнтованих на експорт. Це призвело до погіршення позицій багатьох сталевих і нафтогазових магнатів з глобального списку мільярдерів. При цьому, як зазначає видання, криза в Європі вибила з гонки багатьох банкірів, у тому числі українських.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 1006 | Додав: adminA | Теги: бізнес, особисті зустрічі керівників
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ