Чт, 2024-04-25, 09:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 31 » Останній бастіон на виборах: "гарячі" округи беруть в рукопаш
21:41
Останній бастіон на виборах: "гарячі" округи беруть в рукопаш
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Журналістам, які транслюють події з округу № 215, на вулиці братки кандидата Галини Гереги розпилили в очі сльозогінний газ. Про це повідомили самі постраждалі під час онлайн трансляції.

Від газу постраждали двоє журналістів. Вони одразу звернулися до міліції і стали писати заяву. За їхніми словами, з автобуса з написом "Епіцентр" вийшли хлопці в спортивному одязі і розпорошили їм в очі сльозогінний газ. Зокрема, постраждав журналіст "Лівого берега" Максим Левін, передає "Українська правда".

"О 16.30 ми зареєструвалися в ОВК. Пробули там 30 хвилин. А тоді пішли зафільмувати, що відбувається на вулиці. Побачили автобус і підійшли до нього, щоб зняти, що там відбувається. Звідти вийшли 8-10 хлопців у спортивних костюмах і капюшонах. Запитали, хто ми такі, попросили показати посвідчення, ми їх дістали, а вони підійшли ближче і бризнули в очі газом", - розповів Левін.

Раніше Іллєнко повідомив, що навколо ОВК округу №215 у Києві, де на засіданні буде сформовано остаточний протокол, зібралося біля 50 спортивних молодиків з підробленими журналістськими посвідченнями.

На засіданні комісії має бути остаточно завершена документальна частина і затверджений протокол, за яким у окрузі переможцем буде визнано Іллєнка.

"Це вже чиста формальність, але оскільки Галина Герега ніяк не може змиритися з поразкою, то зараз навколо окружної комісії збирається десь 50 людей спортивної статури доволі кримінальної зовнішності, які мають липові журналістські посвідчення", - повідомив він.

"І власне ця група людей, очевидно тут присутня для того, щоб дестабілізувати ситуацію і зірвати засідання ОВК", - зазначив Іллєнко. Він закликав охочих захистити результат і не дати зірвати роботу комісії.

Раніше було визнано, що Іллєнко переміг в окрузі №215.

Довірена особа кандидата в народні депутати України по округу №215 в Києві Гереги Петро Ковтун пропонує лідеру перегонів Іллєнку та іншим кандидатам у депутати провести перерахунок бюлетенів по всіх 79 виборчих дільницях у присутності журналістів і спостерігачів.

Тим часом, молоді люди заблокували вхід у будівлю 223 окружкому, де йде боротьба між кандидатом від "Свободи" Юрієм Левченком та самовисуванцем Віктором Пилипишиним.

З будівлі окружкому неможливо вийти. "Свободівці" стверджують, що двері заблокували люди Пилипишина. Вони побоюються штурму. У приміщенні почалася бійка. Невідомі пустили сльозогінний газ.

А на сайті ЦВК тим часом "самі" перерахувуються голоси на користь ПР. Так, вчора на офіційному порталі Центрвиборчкому в мажоритарному окрузі № 132 Миколаївської області відбулася "заміна" переможця. На мажоритарному окрузі на першу половину дня, згідно з даними ЦВК, було опрацьовано 100 відсотків бюлетенів. Перемогу здобував кандидат в народні депутати від "Батьківщини" Аркадій Корнацький з результатом 39,66%.

Дещо нижче перебував "регіонал", заступник губернатора Віталій Травянко. За першими даними, після підрахунку 100% голосів відрив Корнацького від Травянко склав 4 167 голосів. А станом на 17:20, Травянко обігнав опозиціонера на 22 голоси.

Сьогодні ж на сайті ЦВК у даних щодо 14 округу після обробки 100% протоколів продовжують змінюватися дані. Так ще вранці після обробки 100% протоколів кандидат від опозиції Іван Мельничук отримав 33,41% , а його опонент самовисуванець Віктор Жеребнюк – 33,21%. Розрив складав 194 особи.

Однак вже станом на 13:01 на сайті ЦВК скоротили розрив між кандидатами, не зважаючи на те, що 100% протоколів вже були оброблені. На сайті вказано, що останній час оновлення – 12:40. Тепер за новими даними Мельничук отримав 33,34%, а Жеребнюк – 33,27%. Розрив між опонентами, за новими даними, складає 72 голоси.

Однак станом на 13:40 при обробці протоколів кандидати помінялися місцями і тепер лидірує самовисуванець Жеребнюк, а опозиціонер Мельничук на другому місці.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1195 | Додав: adminA | Теги: рукопаш, гарячі округи, Останній бастіон на виборах
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ