Пн, 2024-04-29, 02:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 29 » П'ятидверний хетчбек V40 Volvo розсекретила
12:42
П'ятидверний хетчбек V40 Volvo розсекретила
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Компанія Volvo опублікувала офіційні фотографії і детальну інформацію про свою нову модель - п'ятидверний хетчбек V40, який на публіці вперше з'явиться на початку березня поточного року на моторшоу в Женеві, повідомляє InfoCar.

Габаритна довжина новинки становитиме 4369 міліметрів, ширина - 2041 міліметр (включаючи дзеркала), висота - 1445 міліметрів, а колісна база рівна 2647 міліметрам. Для порівняння, шведський хетчбек вийшов на 45 міліметрів довшим за п'ятидверку BMW 1-series другого покоління, на 57 міліметрів ширшим і на 17 міліметрів нижчим за цю модель. Колісна база Volvo V40 на 43 міліметри менша, ніж у баварця.

Хетчбек Volvo V40 на європейському ринку пропонуватиметься з трьома бензиновими двигунами, базовим серед яких стане 1,6-літрова турбована "четвірка", що розвиває 150 кінських сил і 240 Нм крутного моменту (доступний в діапазоні від 1600 до 4000 оборотів в хвилину). У парі з шестиступінчастою "механікою" такий агрегат дозволить машині набирати першу "сотню" за 8,8 секунд. Максимальна швидкість становитиме 210 кілометрів на годину.

Також до бензинової лінійки двигунів увійде 180-сильний варіант попереднього агрегату, який зможе агрегатуватися як з механікою, так і з шестидіапазонним "автоматом". З першою з цих трансмісій V40 прискорюватиметься з нуля до ста кілометрів на годину за 7,7 секунди. Максимальна швидкість - 225 кілометрів на годину.

Топовий двигун - це 2,5-літрова турбована "п'ятірка", що розвиває 254 кінських сили і 360 Нм крутного моменту (1800-5400 оборотів в хвилину). З цим мотором буде доступна лише автоматична коробка передач. На розгін до "сотні" хетчбек з такою силовою установкою витратить 6,5 секунди. Максимальна швидкість - 250 кілометрів на годину.

Крім того, новинка буде доступна і з трьома дизелями: з 115-сильним (270 Нм) мотором об'ємом 1,6 літра, а також з дволітровими агрегатами потужністю 150 (350 Нм) і 177 (400 Нм) кінських сил. Найбільш потужний варіант дозволить хетчбеку набирати сто кілометрів на годину за 6,6 секунди. Середня витрата палива при цьому становитиме близько 4,4 літра на сто кілометрів пробігу.

Всі агрегати отримають систему "старт-стоп" і систему рекуперації енергії при гальмуванні.

Хетчбеки Volvo V40 також оснащуватимуться повністю електронною панеллю приладів, системою безпеки City Safety, що дозволяє зменшити наслідки зіткнень на малій швидкості в місті, системою Pedestrian Detection, яка здатна виявляти пішоходів і запобігати аварії, а також подушкою безпеки для пішоходів. Вона підводить капот, збільшуючи простір між кришкою і моторним відсіком, а також розкривається біля нижньої кромки лобового скла.

У Volvo очікують, що за рік компанія зможе продавати близько 90 тисяч екземплярів V40. Виробництво моделі почнеться в травні поточного року. Збірка хетчбеків буде налагоджена на заводі в Бельгії.

Раніше повідомлялося, що Volvo таки зважилася на випуск п'ятидверного автомобіля класу "С" за європейською класифікацією - зараз Volvo виробляє лише тридверну С30, причому її позиціонують не як хетчбек, а як купе.

Нова модель під назвою V40 (раніше так, до речі, називали універсал на базі седана S40) змагатиметься з п'ятидверними версіями BMW 1-ї серії і Audi A3 Sportback.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: Volvo розсекретила п'ятидверний хет
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ