Пт, 2024-04-26, 13:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 10 » Пак Кин Хе - донька диктатора Південної Кореї, балотується у президенти
16:45
Пак Кин Хе - донька диктатора Південної Кореї, балотується у президенти
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Дочка південнокорейського диктатора Пак Чон Хі, Пак Кин Хе оголосила у вівторок, 10 липня, про висунення своєї кандидатури в президенти країни.

Пак Кин Хе будує свою програму на обіцянках економічного зростання і поліпшення соціального забезпечення, передає Lenta.ru із посиланням на агентство Ренхап. Крім того, вона обіцяє поліпшити відносини з КНДР.

У 2007 році Пак Кин Хе вже балотувалася на главу держави, проте програла праймеріз нинішньому президентові Лі Мен Баку. Обидва вони належать до правлячої партії Сенурі.

Цього разу, на думку оглядачів, у Пак Кин Хе є всі шанси отримати номінацію. Як передають місцеві ЗМІ, внутрішньопартійне голосування в Сенурі відбудеться 20 серпня.

Пак Кин Хе також вважається однією із фаворитів на самих виборах: її рейтинг становить 40 відсотків. Конкуренцію їй може скласти засновник і керівник компанії з виробництва антивірусів AhnLab Ан Чхоль Су. Втім, він поки про висунення своєї кандидатури не оголошував.

За відомостями Ренхап, найбільшої популярності Пак Кин Хе зажила серед представників старшого покоління, які застали період роботи її батька. Вони, зокрема, вказують, що саме за Пак Чон Хі, який керував країною із 1962-го по 1979 рік, економіка Південної Кореї здійснила стрімкий ривок, що забезпечило її подальший динамічний розвиток.

Також зазначається, що у Пак Кин Хе немає чоловіка і дітей, через які вона може бути замішаною у корупційних скандалах. Південнокорейські виборці крім того вказують на той факт, що після вбивства дружини Пак Чон Хі у 1974 році 22-річна Пак Кин Хе фактично виконувала функції першої леді, допомагаючи своєму батькові вести державні справи. У 1979 році його також убили.

У той же час молодь, яка сприймає Пак Чон Хі лише як диктатора, ставиться до його доньки із недовірою. Тим не менш, студенти висловили готовність проголосувати за Пак Кин Хе тільки тоді, якщо вона вдвоє скоротить плату за навчання у вишах.

У разі, якщо Пак Кин Хе буде обрана на найвищу державну посаду, вона стане першою у країні президентом-жінкою. У Південній Кореї заборонено переобрання глави держави, через що нинішній президент Лі Мен Бак не буде брати участі у виборах. Президентський термін за конституцією становить п'ять років.

Крім того, 62-річний житель Південної Кореї Хо Ген Ен, який стверджує, що володіє IQ на рівні 430 і здатністю здійснювати чудесні зцілення, учетверте спробує стати лідером країни із надією встановити мир у всьому світі.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1053 | Додав: adminA | Теги: Президенти, донька диктатора Південної Кореї Па
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ