Сб, 2024-04-27, 05:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Березень » 21 » Переходят на усиленный режим несения службы подразделения МВД
11:16
Переходят на усиленный режим несения службы подразделения МВД
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Подразделения МВД переходят на усиленный режим несения службы

Об этом сегодня, 20 марта, во время встречи с представителями Национального демократического института международных дел в Украине заявил председатель координационного штаба МВД - советник министра внутренних дел Иван Стойко.

Стороны обсудили ход избирательной кампании с точки зрения совершенных правонарушений и непосильную работу правоохранителей для проведения безопасных выборов.

Об этом сообщает пресс-центр МВД Украины:

    «21 березня МВС і підконтрольні йому центральні органи виконавчої влади - Національна поліція, Національна гвардія, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Державна прикордонна та міграційна служби переходять на посилений режим несення служби. Загалом до забезпечення безпеки виборчого процесу буде залучено понад 134 тисячі правоохоронців», - наголосив Іван Стойко.

    Радник міністра внутрішніх справ зазначив, що МВС готове до будь-якого розвитку подій під час виборів і запобігає будь-яким незаконним діям та проявам агресії.

    «Тримаємо руку на пульсі. Посилено працює координаційний штаб МВС і штаби в областях. Безперебійно проводиться моніторинг оперативної ситуації. Поліцейські миттєво реагують на всі повідомлення про порушення виборчого законодавства», - сказав він.

    Голова місії Національного демократичного інституту, аналітик із питань політичного контексту та передвиборчих кампаній Стефан Швед подякував за зразкову роботу МВС з точки зору комунікації з громадськістю та моніторингу порушень виборчого законодавства.

    «Ми щодня отримуємо від МВС всі дані щодо кількості зафіксованих правопорушень, складених адміністративних протоколів і відкритих даних про перебіг виборчої кампанії. Нас цікавлять можливі виклики, з якими українці можуть зіткнутися в день виборів», - поцікавився Стефан Швед.

    Радник міністра МВС розповів, що правоохоронці враховують всі можливі виклики, які можуть відбутися і посилено працюють над їх протидією.

    «Служба безпеки України та підрозділи МВС, які працюють негласно, розкривають багато випадків втручання Росії в передвиборчий процес. Думаємо, що саме в день виборів можуть відбутися різноманітні провокації. Але ми не допустимо цього! Ми підготовлені до будь-яких викликів і протидіємо їм. Зробимо все, щоб громадяни були захищені, змогли вільно проголосувати і підрахунок голосів відбувся чесно», - наголосив Іван Стойко.

    Також він зазначив, що окрім зовнішніх викликів є й внутрішні. Вкотре закликав кандидатів і їхні команди проводити чесно передвиборчу кампанію.

    «У першу чергу треба ставити нашу державу – Україну, наш народ, майбутнє, а не свої особисті інтереси. Закликаємо всіх кандидатів у Президенти України вміти як вигравати, так і програвати законно! Не влаштовувати будь-які провокаційні заходи, які могли б сколихнути Україну. Ніколи не забувайте, що окрім внутрішніх негараздів є й зовнішні виклики», - наголосив Іван Стойко.

    Наприкінці зустрічі радник міністра МВС Іван Стойко подякував представникам міжнародних інституцій за посильну допомогу, яку вони надають Україні в нелегкий для неї час та наголосив на подальшій координованій співпраці.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 469 | Додав: adminA | Теги: подразделения МВД, усиленный режим несения службы
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ