Пт, 2024-04-26, 16:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Переростає в справжню війну за Генштаб армії скандал навколо елітних квартир адмірала. ВІДЕО
13:59
Переростає в справжню війну за Генштаб армії скандал навколо елітних квартир адмірала. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Скандал навколо багатьох елітних квартир адмірала ВМС України набирає обертів. Керівника українського флоту позбавили доступу до державної таємниці та підозрюють у шпигунстві та махінаціях з нерухомістю.

Сам адмірал каже, що це справжня війна за Генштаб, а для нього можуть готувати тюрму, йдеться в сюжеті Грошей. "Скажу одне: вважаю, що все, що коїться з цього приводу, воно незаконне, без ніяких підстав. І для мене самого це питання - кому це потрібно і для чого робиться?" - розповідає Кабаненко.

Почалося все з квартир адмірала. Їх у нього аж чотири і не всі з них казарми – є й кілька елітних. Кажуть, що він просто грабує державу, забираючи житлову площу для себе та своєї сім'ї. Але військовий переконує – він відшкодував гроші за все, що отримав і не винен державі ні копійки.

Сам же адмірал постійно мешкає в казарменній квартирі та із заштореними вікнами – за ним слідкують."Тут фактично один гіпсокартон… Нічого немає. І сама будівля з проблемами.
У мене немає ні бізнесу, я не беру хабарів і так далі, ніяких комерційних проектів. Я повернув державі - ось є документ - квартиру в Севастополі, яка не належала Міноборони. Я її повернув. Мій двоюрідний брат, він служив в ВМС України... Він приватизував квартиру після 18 років служби. Він стояв перший на черзі і він її отримав", - розповів адмірал, показуючи документи

Крім того, він переконує, що за елітну квартиру на Щорса, через яку було багато суперечок, він пообіцяв міністерству повернути аналогічну за площею, але в Криму.

"Продав машину свою, батьки мені допомогли, я думаю, вирішив би це питання. В мене немає п'яти квартир. В мене немає домівок, в мене немає земельних гектарів. Я не є хапугою, який використовує державну службу для того, щоб заробляти кошти", - розповідає адмірал.

Після скандалу з нерухомістю почалися нові проблеми. Тепер військового підозрюють у шпигунстві на користь чи то Росії, чи то США. Він і справді бував у Пентагоні, проте, присягається, лише у складі офіційних делегацій.

Та й у Росії був, і півсвіту об'їздив. "Коли незалежність - я обрав шлях служити незалежній нашій державі і ніколи не зраджував, я можу казати це дивлячись в очі кому завгодно", - божиться Кабаненко.

Але після скандалу силовики вилучили з його кабінету копії документів, яких взагалі не мало існувати в природі. Хоча він каже, що це неможливо.

"Для мене самого тут багато питань існує, тому що способи і методи як все це робиться, в мене викликають багато непорозумінь, навіщо це робити", - дивується моряк.

Він переконує, це війна. Справжня війна за Генштаб. Нагадаємо, що українські адмірали отримують VIP-житло на всіх родичів поки військові туляться у гуртожитках. За державний кошт елітні помешкання отримують родичі обраних військовослужбовців.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 877 | Додав: adminA | Теги: елітних квартир адмірала. ВІДЕО, Скандал
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ