Пт, 2024-03-29, 17:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Липень » 11 » Перестрілка у Мукачеві, є жертви. ВІДЕО
20:50
Перестрілка у Мукачеві, є жертви. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У місті Мукачево Закарпатської області в суботу, 11 липня, вдень ​​сталася перестрілка, в результаті якої є поранені, можливо, є загиблі.

За інформацією місцевого видання Мukachevo.net, розборки зі стріляниною влаштували оточення народного депутата Михайла Ланьо (депутатська група "Воля народу") і люди, що представилися як "Правий сектор". Події відбувалися на території комплексу "Антарес" і колишнього клубу "Червоний дракон" по вулиці Лермонтова. Було чутно численні постріли.

За попередньою інформацією, озброєні особи, що представилися як "Правий сектор", зайняли територію комплексу. Їм чинили опір люди з оточення народного депутата Ланьо.

На місце подій прибули міліція і СБУ.

Крім того, повідомляє Мукачево.net, близько 14.00 сталася перестрілка біля Червоної гори на трасі Київ-Чоп, як продовження розбірок. Оголошено план "Перехоплення". Видання повідомляє, що міліція перестрілювалася з людьми, які представилися "Правим сектором".

Пізніше стало відомо, що одна людина перебуває у важкому стані з пораненням голови. Крім того, п'ятеро міліціонерів і водій отримали вогнепальні поранення. Медики не підтвердили чутки про загиблих, повідомляють мукачівські ЗМІ.

Інтернет-видання "Голос Карпат" з посиланням на жителів Мукачева повідомляє, що люди з символікою "Правого сектора" стріляли у двох спортсменів. Крім того, в ході перестрілки в спортивному комплексі "Червоний дракон", як стверджують очевидці, вбито двох молодих цивільних людей.

"Жителі помітили колону з 7-ми джипів з символікою "Правого сектора", які в повній бойовій комплектації (з автоматами, прибудованими до автомобілів кулеметами та іншим озброєнням) їздили по Мукачевому. Пізніше очевидці повідомили, що чули стрілянину неподалік річкового мосту. За попередньою інформації, ті ж "правосекторівці" стріляли в спортивному комплексі "Червоний Дракон", - йдеться в повідомленні.

У той же час, за інформацією кореспондента телеканалу "112.Україна", загинула одна людина, 9 госпіталізовані, один з них перебуває в комі. За інформацією каналу, серед постраждалих найбільше працівників міліції та СБУ.

Спікер Закарпатської обласної прокуратури Вікторія Попович повідомила телеканалу "112.Україна", що є кілька поранених правоохоронців, офіційної інформації про загиблих немає.

Користувач Facebook Євген Шевченко повідомив, що підтверджена інформація про 4 загиблих - "два з "правосеків" і два "спортсмени".

"У Мукачеві йде бій між місцевою мафією і бандформуванням, яке називає себе "запасний батальйон ПС-Закарпаття" - не поділили фінансові потоки і канали контрабанди. Застосовується стрілецьке озброєння, кулемет "Утес-12,7" і гранатомети. Горить АЗС ... Місто перекривається спецпідрозділами МВС і СБУ", - зазначив він.

За даними видання Mukachevo.net, в результаті подій в місті вже 9 осіб поранені.

Місцеве видання KarpatNews пише: "Чути постріли автоматів і вибухи бойових гранат. Повідомляється також, що два основних виїзди з міста блоковані. Крім того, жителі 5-поверхівок, які розташовані біля виїзду з міста, повідомляють про пожежу на одній з АЗС. З яких причин виникло загоряння, поки невідомо".

Порошенко наказав міліції роззброїти і затримати злочинців

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронцям роззброїти і затримати зловмисників, які влаштували стрілянину з жертвами у Мукачеві.

"Доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних жителів Мукачево", - написав глава держави у мікроблозі в Твіттері.

"Держава повинна дати рішучу відсіч всім проявам бандитизму, де б вони не відбулися", - цитує президента його прес-секретар Святослав Цеголко у Фейсбуці.

ЗМІ: всіх бійців "Правого сектора" в Західній Україні підняли по тривозі

"Правий сектор" підняв по тривозі всіх бійців в Західній Україні. Про це повідомляє видання "Закарпаття онлан" з посиланням на джерела в ПС.

Також повідомляється, що на Мукачево вирушили з десяток машин "Правого сектора" з Ужгорода, а також спецпідрозділи міліції - колишні "Беркут" і "Сокіл".

Офіційного підтвердження немає. В "Правому секторі" поки що також ніяк не прокоментували ситуацію.

Прокуратура Закарпаття заявляє, що ситуація під контролем.

У перестрілці в Мукачевому загинуло троє нападників - Геращенко

Народний депутат України (фракція "Народний фронт") Антон Геращенко повідомив про загибель трьох нападників у перестрілці в Мукачевому (Закарпатська обл.).

"У перестрілці загинули троє нападників. Також було поранено трьох міліціонерів і чотирьох цивільних осіб. Пострілами з гранатометів нападники знищили два автомобілі міліціонерів", - написав він на сторінці у Фейсбук.

За даними Геращенка, група озброєних осіб приїхала на об'єкт, що мав відношення до народного депутата України Михайлу Ланьо.

"На місці стався збройний конфлікт, причину якого необхідно встановити. Мої джерела коротко охарактеризували ситуацію як спробу переділу сфер впливу", - зазначив депутат.

На місце конфлікту прибули наряди міліції, за якими нападники відкрили вогонь зі стрілецької зброї, також випущено кілька гранат з гранатометів.

"У перестрілці загинули троє нападників", - повідомив Геращенко.

У той же час, підкреслив депутат, залишилася група нападників заблокована в лісопосадці, їм запропоновано скласти зброю і здатися.

Аваков: бандити, застосовуючи гранатомети, поранили в Мукачевому 4 цивільних і 3 міліціонерів

Бандитське угруповання, застосовуючи гранатомети, поранила в м.Мукачево (Закарпатська обл.) 4 цивільних і 3 співробітників міліції, двоє з поранених у важкому стані. Зловмисники оточені, їм запропоновано здатися, заявляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"В Закарпатській області триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка в суботу здійснила напад на цивільний об’єкт в Мукачевому", - зазначив він.

"Застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто, поранили чотири цивільних особи і трьох працівників міліції. Потерпілим надається необхідна медична допомога. Один потерпілий і один правоохоронець перебувають у важкому стані",- пише Аваков у Фейсбуці.

Він зазначає: "Наразі угрупування оточено, бандитам запропоновано здатися. У разі відмови до злочинців, згідно чинного законодавства, буде застосовано силу".

При цьому міністр висловив переконання, що "держава повинна давати найрішучішу відсіч всім проявам збройного бандитизму".

 

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 896 | Додав: adminA | Теги: перестрілка, Мукачеве, жертви
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ