Чт, 2024-03-28, 12:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 18 » Перші фото нової моделі Citan Mercedes-Benz оприлюднив. ФОТО
12:47
Перші фото нової моделі Citan Mercedes-Benz оприлюднив. ФОТО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Mercedes-Benz опублікував перші фотографії нової моделі Citan, яка з'явиться у продажу в другій половині цього року. Але треба відразу сказати - незважаючи на всю свою новизну, Citan нам уже добре знайомий. Адже, по суті, це перероблений "каблук" Renault Kangoo, повідомляють "Автоновини".

Німецька та французька компанія уклали партнерство в 2010 році, і Citan є першим дітищем спільної роботи двох концернів (далі послідують і інші моделі - наприклад, нове покоління Laguna, напевно, буде створено на платформі Mercedes-Benz). Причому Citan не просто побудували на платформі Kangoo. Ці моделі навіть збирати будуть на одному і тому ж заводі у Франції.

Правда, Citan буде відрізнятися від Kangoo не лише зовнішнім виглядом, але і оформленням салону - німецький автомобіль, як і належить за статусом, отримає більш "серйозний" інтер'єр. Але в іншому - нічого нового. Citan, як і Kangoo, отримає кілька модифікацій (фургон, вантажопасажирська і пасажирська версія), та й довжина машини теж може бути різною: від 3940 мм в "компактному" варіанті до 4710 мм у найбільшій версії "лонг" (буде ще "середня "модифікація довгою 4320 мм). Під капот будуть ставити лише один бензиновий мотор потужністю 114 к.с. і відразу три дизеля потужністю від 75 к.с. до 110 л.с.

Нагадаємо, німецьке видання AutoBild опублікувало нові малюнки суперкара Mercedes SLC AMG, які були зроблені у відповідності із самою останньою інформацією з Аффальтербаха, де знаходиться штаб-квартира відділення AMG.

Mercedes А-класу отримає 350 кінських сил

На автосалоні в Женеві в березні цього року Mercedes-Benz представив нове покоління А-класу, яке кардинально відрізняється від старої "ашки". А ось сьогодні стало відомо, що німці закінчують створення найшвидшої версії А-класу, яка отримає назву А 25 AMG, хоча, можливо, машину назвуть А 45 AMG. Цифри в даному випадку будуть означати, що машина має під капотом таку ж кількість "коней", як у машин з 4,5-літровими "атмосферниками". І це буде правдою, адже "заряджений" А-клас отримає 2,0-літровий турбований агрегат, який стане видавати... 320-350 к.с.

Щоб автомобіль зміг реалізувати такий "табун", його оснастять системою повного приводу і більш жорсткою, порівняно зі звичайним А-класом, підвіскою. Змінять також налаштування рульового, не забудуть і про гальма. Що стосується зовнішнього вигляду, то говорити про нього поки зарано. Але абсолютно зрозуміло, що автомобіль отримає інший аеродинамічний обвіс, великі колеса і тощо.

Конкуренти нової моделі вже відомі. Ними стануть, в першу чергу, нова Audi Sportback RS2 (її прем'єра, швидше за все, відбудеться в наступному році) і BMW M135i. Остання модель з 340 "конячками" під капотом вже була показана на автосалоні в Женеві.





За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: фото, Mercedes-Benz, моделі Citan
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ