Пт, 2024-04-26, 05:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2010 » Травень » 26 » Перший півфінал "Євробачення": далі пройшли три сусідки України
15:19
Перший півфінал "Євробачення": далі пройшли три сусідки України
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/


У Норвегії пройшов перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2010". Була визначена перша десятка виконавців, які поборються за звання переможця у фіналі, який відбудеться найближчої суботи.
До фіналу "Євробачення-2010" вийшли такі країни: Молдова, Росія, Бєларусь, Боснія і Герцеговина, Греція, Португалія, Сербія, Бельгія, Албанія, Ісландія.

Як зазначає портал donbass.ua :

Молдова. Оля Тиру і "Sun Stroke Project" показали на сцені справжній "привіт з 80-х". Мелодія їхньої пісні Run Away відсилала слухачів до часів запальних дискотек, а футуристична срібна сукня Олі, стилізована під балетну пачку, такого ж кольору панчохи і неймовірний макіяж тільки посилювали цей ефект.

Росія. Петро Наліч і його друзі, треба сказати, дуже здивували вибором пісні. Та й своїм "перформансом", власне, теж. Ані тобі напівголих дівчат у підтанцьовці, ані танцювальних мотивів. Декому пісня Lost and Forgotten нагадала вірменські наспіви соліста групи "System of a Down" Танкяна.

Бєлорусь - країна, яка вирішила піти шляхом найменшого опору, випустивши на сцену колектив "3+2", що складається із симпатичних хлопчиків і дівчаток. Пісня Butterflies здалася безликою, та й англійська мова учасників групи залишає бажати кращого.

Боснія і Герцеговина. Тут була зроблена ставка відразу на два моменти. По-перше, на вельми привабливу зовнішність співака Вукашіна Браїча. І по-друге, на пісню Lightning and Thunder, добротний "легкий" рок.

Греція. Гіоргос Aлкаїос, співак, який "крутиться" в музичній сфері вже понад 20 років, чимось нагадує більш молоду і злегка поліпшену зовні версію Тома Джонса. Його пісня Oпa (багатозначна назва, нічого не скажеш) - безпрограшний варіант. Танцювальні мотиви, оголені в стратегічно важливих місцях молоді чоловіки на сцені... Загалом, цій композиції успіх, швидше за все, забезпечено.

Португалія. Симпатична юна співачка Філіпа Азеведо виконала пісню Há dias assim рідною мовою. Це лірична балада. Голос у дівчини просто приголомшливий. Нагадує Мераю Кері в її кращі роки.

Сербія. Пісню Ovo Je Balkan для кумира сербської молоді Мілана Станковича написав легендарний Горан Брегович. Контраст вийшов просто божевільний. Якщо закрити очі і просто слухати, розумієш, що Брегович вірний собі, і насолоджуєшся чудовою піснею. Соліст - фарбований блондин з дивним стрижкою нагадує водночас Бориса Апреля і пародиста Пєскова. А його сценічне вбрання з рожевими чобітками і синім фраком просто "зніс дах".

Бельгія. Том Дайс, виконував пісню Me And My Guitar, з'явився на сцені сам і, хоч як дивно, з гітарою. Композицію для "Євробачення" Тому підібрали з тонким розрахунком на юну жіночу аудиторію. Голос і манера виконання Тома до болю нагадує солодкоголосого британця Джеймса Бланта.

Албанія. 30-річна співачка Джуліана Паша виконала запальний хіт It's All About You. І тут ставка була зроблена саме на пісню, а не на антураж і сценічну постановку. Може, саме тому композиція Джуліани здалася такою цікавою.

Ісландія. Значних розмірів співачка Бйорк Керан, яку на сцені оточували теж вельми опасисті бек-вокалістки, вразила своїм неймовірним голосом. Англо-французька пісня Je ne sais quoi, звісно, не продемонструвала всього діапазону вокалу виконавиці, але справжній співочий талант видно неозброєним оком.

Не пройшли у фінал виконавці, які виступали від Естонії, Словаччини, Фінляндії, Латвії, Польщі, Мальти, Македонії.

За результатами жеребкування також стало відомо, що Боснія і Герцеговина виступить під номером шість, Молдова представить свій номер четвертою, Греція витягла номер 11, Португалія - 23, Бєларусь - дев'ять, Сербія - вісім, Бельгія - сім, Албанія - 15.

"Музичний колектив Петра Наліча", який представляє Росію, виступить у фіналі "Євробачення" двадцятим - під цим же номером виступав у 2008 році й Діма Білан, який тоді вперше приніс перемогу Росії.

Українська співачка Альоша (Alyosha) виступить у другому півфіналі, який відбудеться у четвер, 27 травня. До речі, в першому півфіналі Україна не голосувала. А ось у четвер у країни будуть всі шанси віддати голос за вподобаних виконавців.

Минаючи стадію півфіналів, відразу у фіналі конкурсу виступить представник Норвегії, яка приймає конкурс (торік переможцем "Євробачення" став Олександр Рибак) і виконавці від чотирьох країн-засновниць "Євробачення" - Іспанії, Великобританії, Франції та Німеччини. Представницю останньої країни, як і співачку від Азербайджану, букмекери називають фаворитами конкурсу.

Співак з Іспанії вийде на сцену другим, з Норвегії - третім, з Великобританії - 12-м, з Франції - 18-м, а співачка з Німеччини - 22-ю.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1004 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ