Пт, 2024-04-19, 03:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Липень » 2 » Перший Саміт Миру відбудеться у Києві
12:33
Перший Саміт Миру відбудеться у Києві
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

На Саміті миру 4–5 липня в Києві будуть шукати ефективні способи мирного врегулювання кризи в Україні.

4–5 липня 2014 р. в готелі "Хілтон" відбудеться перший в історії незалежної України Саміт Миру. Його мета — сприяння встановленню миру в Україні через широке обговорення ідеї децентралізації із залученням представників зацікавлених сторін, спільне прийняття доленосних для країни рішень й окреслення плану дій з їх реалізації.

Формат Саміту передбачає проведення дискусій за "одним столом", робочі сесії в малих і великих групах, де всі учасники матимуть можливість висловити свої ідеї і взяти участь у створенні бачення та основ реалізації процесу децентралізації. Допомагати зацікавленим сторонам знайти консенсус під час обговорень будуть висококваліфіковані експерти з фасилітації з Європи, США, Тайваню та України.

По завершенню Саміту очікується отримання рекомендацій щодо внесення змін до Конституції та законодавства України, окреслення стратегічно важливих питань і напрямів економічного зростання для процвітання всього суспільства, визначення спільних цінностей та інтересів для об’єднаної України, а також створення зрозумілої і прозорої практики взаємодії та управління.

Організаторами Саміту виступили:

— Інститут Культурних Відносин України (ICA Ukraine)

"Саміт — історична подія для України і я радий, що можу бути її частиною. „Здорова“ демократія — це врахування полярних інтересів, думок, переконань та світоглядів громадян на етапі прийняття доленосних для країни рішень. Саміт — це якраз той майданчик, де ми будемо вчитися слухати, поважати однин одного незалежно від посади, віку, сфери зайнятості. Україна справді знаходиться на стадії трансформації", — Річард Фурсман, президент Brimeyer Fursman, акредитований менеджер державного управління, член Міжнародної Асоціації Керуючих Міст/Округів США, член Ротарі Інтернешнл, колишній Президент Асоціації Менеджерів Міст Міннесоти, представник ICA Ukraine.

"Саміт Миру розглядає питання децентралізації влади, а це крок на шляху до процвітання. Я з радістю і надією беру участь у Саміті, бо вірю, що від громадянської позиції кожного українця, залежить добробут і щасливе майбутнє всього українського народу. Саміт — це право висловити свою позицію на міжнародному рівні. Це об’єднання навколо ідеї прискореного розвитку країни і найкоротший шлях до євроінтеграції. Тільки ми і наша участь у розвитку України, може зробити її краще".

— Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування "Українська асоціація районних та обласних рад" в особі голови Борівської районної ради Харківської області Євгена Жука:

— а також Асоціація бізнес-тренерів, консультантів, коучів України, Громадська організація "Всеукраїнська координаційна рада Майдану". Партнерами заходу виступили компанія TicketsUA, готель "Хілтон", Фонд Open Dialog (Польша)
.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 958 | Додав: adminA | Теги: перший Саміт Миру, Києві
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ