Пт, 2024-04-26, 06:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 8 » Peugeot оприлюднила інформацію про оновлене сімейство 308
19:22
Peugeot оприлюднила інформацію про оновлене сімейство 308
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Peugeot оприлюднила інформацію про оновлене сімейство 308, дебют якого відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні. П'ятидверний хетчбек, версії з кузовом універсал і SW, а також кабріолет СС отримали змінений дизайн передньої частини. Іншими стала оптика, бампер і крила, з'явилася модна нині діодна гірлянда денного світла. Задня частина змінилася ледь помітно, пишуть "Автоновости".

Модернізація торкнулася і технічної складової: 308-мі стали більш екологічними і економічнішими завдяки доопрацьованим двигунам, всі вони тепер відповідають екологічним вимогам Євро-5. Масу в середньому знижено на 25 кілограмів. Паливо додатково економлять спеціальні шини зі зменшеним опором.

У Європі оновлений ряд з'явиться в квітні місяці. А пропонуватимуть машини з чотирма бензиновими атмосферними і турбованими моторами об'ємом 1,4 і 1,6 літра (потужність від 120 до 200 к.с.) і чотирма турбодизелями робочим об'ємом 1,6-2,0 літра (потужність від 92 до 163 к.с.).

Серед моторів буде так званий 1,6-літровий мікрогібридний дизель потужністю 112 сил. З цим мотором п'ятидверний хетчбек викидає 98 грамів вуглекислого газу на кілометр шляху. Показник більш ніж гідний.

Хитрість такого рівня екологічності і економічності полягає в управлінні роботою навісного устаткування двигуна. Наприклад, при різкому наборі частоти обертання колінчастого валу, генератор і компресор кондиціонера вимикаються, і так не витрачається зайва енергію на їх розкручування.

Працювати навісні агрегати починають, коли двигун працює в сталому режимі або коли частота обертання колінчастого валу падає. Економічні показники також покращує система "старт-стоп", яка глушить двигун на зупинках щоразу, коли це необхідно.

Як повідомлялося, французи з Peugeot збираються представити свою модель в сегменті легкових машин зі збільшеним дорожнім просвітом. Називатися вона буде 508 Outdoor. Новий автомобіль буде створений на основі універсала Peugeot 508.

Проте версія 508 Outdoor отримає дуже пристойний дорожній просвіт (за попередніми даними, його збільшать аж на 50 мм), трохи інший зовнішній вигляд і багату комплектацію. А ось повного приводу, на жаль, не буде.

Вірніше, його не буде в звичному нам розумінні. Річ у тому, що на Peugeot 508 Outdoor передбачається установка не тільки звичайних двигунів, а й гібридної силової установки, яка об'єднає 2,0-літровий дизель (163 к.с.) і 37-сильний електродвигун. І ось цей самий електричний мотор працюватиме із задньою віссю - завдяки цьому формально такий автомобіль буде повноприводним.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1024 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ