Сб, 2024-04-20, 02:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 2 » Піца - швидка і смачна страва на всі випадки життя
11:08
Піца - швидка і смачна страва на всі випадки життя
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Життя сучасної людини дуже насичене та стрімке. Деколи не вистачає часу на найпростіші речі. Багато хто вже звик замість походів до звичних магазинів відвідувати інтернет магазини - це суттєво економить час. Бувають і такі випадки, коли після трудового дня немає ні сил, ні бажання готувати вечерю або відправлятися в ресторан. І тоді на допомогу приходить стара добра піца, рецепти якої також можна легко найти в Інтернеті. Після чого її можна легко і швидко приготувати самостійно, а можна замовити на дім або поласувати в місцевій піцерії.

За всю історію свого існування піца приймала самі різні форми. В її образ внесли свою лепту і древні греки, і римляни, і італійці, і американці. Але, незважаючи на своє псевдоіталійське походження, справжньою і правильною вважається таки піца італійська. В офіційній газеті італійського уряду в 2004 році був опублікований рецепт "справжньої" страви, і зайняв він цілих 3 сторінки. Відповідно до публікації, у справжньої піци скоринка повинна бути тонкою, а начинка повинна складатися з особливих сортів помідор і сиру моцарелла.

В якості додатків можна використовувати базилік, материнку, часник і оливкове масло. Тісто для основи ні в якому разі не можна розкочувати, його потрібно підкидати і обертати руками. Випікатися піца повинна при температурі 200-215 градусів, причому виключно в печі на дровах. Якщо при приготуванні порушується хоча б одне з цих правил, то блюдо вважається всього лише підробкою.

Далі газета повідомляє, що існує лише три сорти справжньої піци. Для "Маргарити" використовуються свіжі довгасті томати сорту Сан-Марцано, базилік і свіжий сир моцарелла. До складу "Марагарити-екстра" входять томати черрі і сир моцарелла з молока буйвола. Начинка для "Маринара" готується з томатів, часнику, материнки та оливкової олії. В італійських піцеріях регулярно проходять перевірки, під час яких урядові інспектори стежать за справжністю рецептів цього блюда.

На щастя, в інших країнах до піци відносяться не настільки серйозно, і є можливість покуштувати і американською, і гавайською, і навіть японською варіантом піци. Сьогодні навіть для оновлення гардероба ми вирушаємо в інтернет магазин одягу, тому що постійно кудись поспішаємо і часто не встигаємо навіть поїсти. Тому швидка і смачна піца, відома з давніх часів, зараз так популярна й улюблена в багатьох країнах світу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 2603 | Додав: admin | Теги: рецепти
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ