Чт, 2024-04-25, 08:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Листопад » 23 » Підкорила Київ, Тернопіль та Львів тячівська дівочка. ВІДЕО
19:28
Підкорила Київ, Тернопіль та Львів тячівська дівочка. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Тячівська дівочка підкорила Київ, Тернопіль та Львів.

Валерія Мандзюк – двадцятирічна студентка, яка народилася у невеличкому селі на Тячівщині.

У неї немає батька, однак є семеро братів і сестер та нестандартне почуття гумору, яке вже двічі привело на популярне гумористичне шоу одного з центральних телеканалів. Її безпосередність і неповторна вимова буквально підкорили суддів.

Перший раз, каже дівчина, спинилась з переляку, але вдруге таки пішла ва-банк.

Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Це була гра на подвійний виграш. До подвійного не дійшло, але майже взяла максимум. Я довго їх не буду витрачати, мені подобається це відчуття багатства. А в реалії, я їх витрачу на подорожі, я більше ніж переконана, що я кудись поїду.

Валерія розповідає: виграшем була здивована і надзвичайно зраділа, а от її мама – не надто.


Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Я їй подзвонила і кажу: мамо, не хвилюйтеся. І вона вже почала хвилюватися. Кажу: я в Києві. А вона: не бреши, ми щойно говорили і ти була в Мукачеві. Кажу: мам, я була на шоу, я виграла велику суму грошей. А вона мені: молодець, тепер у мене субсидію заберуть. Я думаю, що вона мені до кінця і не повірила, так як фото нема, відео нема, а я часто брешу. І брати-сестри теж не повірили: так-так, угу, виграла, вітаємо, відсвяткуємо.

Дівчина не приховує: таке ставлення до її хобі було завжди, адже писала і пише свої жарти з життя, часто – зі своєї сім’ї. Перший виступ, пригадує Валерія, народився взагалі з образи: тоді її, першокурсницю, не допустили до участі у студентському конкурсі краси.

Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Я вийшла, почала говорити про те, що мене тривожило, що чому мене не взяли, і як це все несправедливо… Це був фурор. І після того мені наші КВН-щики, люди, які, в цьому розбираються, кажуть мені: «малишка», це був стенд-ап.

Потім була участь у «Відкритому мікрофоні» ужгородського шоу «Stand up». Зараз дівчина є резидентом проекту і стала учасником восьми останніх заходів. А ще «тячівська дівочка», як називає себе сама Валерія, підкорила Київ, Тернопіль і Львів.

Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Я вигравала відкриті мікрофони. Їздила 5 разів у Тернопіль, 4 з яких я вигравала. Їздила 4 раз у Львів, три з яких я виграла. З четвертого мене вигнали просто вже. От відкритий мікрофон: що це означає? Це повна свобода слова. Ти приходиш, говориш, шо тебе бентежить, своїми словами. Якщо людей то смішить, то ти молодець. У Львові була та сама «двіжуха». Просто в них є рамки. В них не можна вживати жаргонізми, в них щира українська мова. Серйозно? Їм напевно образливо, що їхні жарти, щирі, українські, на їхню публіку не заходять, а тут прихожу я і їх то рве. Ну і мене звідти вигнали і попросили більше не реєструватися. Але в Києві наприклад, де я теж виграла, мене запрошують, люблять.

Каже: були виступи, виступи і ще раз виступи. Десь поміж цим — підробіток тамадою. А потім з’явився блог на Ютубі, який налічує більше десятка відео на теми «з перцем».

Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Та нема вже блогу, немає про що говорити. Все було добре, а потім щось пішло не так. Всі ідеї – це відеографа. Я писала жарти, він відбирав. Без нього продовжувати я те все не хочу.

Зараз дівчина освоює ще й професію радіоведучої на обласній радіохвилі. Каже: пробувати потрібно все і завжди, а ще – ніколи не розчаровуватись і не здаватись. Адже хто зна, чим би вона займалась зараз, якби кілька років тому таки отримала корону «міс», uzhinform.com.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1361 | Додав: adminA | Теги: Тернопіль та Львів, Київ, тячівська дівочка
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ