Чт, 2024-04-18, 12:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 9 » Після відходу Каддафі нова влада Лівії недорахувалася 29 тонн золота. ВІДЕО
10:52
Після відходу Каддафі нова влада Лівії недорахувалася 29 тонн золота. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Колишній лідер Лівійської Джамахірії Муаммар Каддафі пішов зі свого поста не з порожніми руками - керівництво Національної перехідної ради недорахувалося 29 тонн золота загальною вартістю близько мільярда доларів, передає телеканал "Россия-24".

За словами чиновників, частину дорогоцінного металу було розпродано для того, щоб виплатити зарплати урядовим працівникам, а частину переправили в сусідній Нігер. - Каддафі заявив, що виграє війну і завдасть поразки НАТО
На полковника триває полювання. Його пошуками займаються відразу кілька спецзагонів. Нова влада Лівії створила спеціальний бойовий підрозділ, якому поставлено завдання спіймати поваленого лідера країни.

"Гарні новини - ми оточили район, в якому ховається Каддафі. Він відчайдушно намагається врятуватися і залишити країну. Його арешт - справа часу", - впевнений офіційний представник лівійської армії Аніс Шаріф.

Він заявив, що повстанцям відомо, яким чином від них ховається Каддафі. "Ми відслідковуємо його переміщення. Він рухається в невеликій колоні автомобілів, намагаючись уникати уваги НАТО та повстанців. Він намагається не залишатися в одному місці протягом більше двох-трьох годин", - повідомив Шаріф.

Найбільшу допомогу в пошуках Каддафі Національній перехідній раді надає Франція, фахівці якої намагаються відстежити підозрілі телефонні дзвінки і встановити їхнє походження. Незабаром до пошуку Каддафі мають долучитися працівники ЦРУ.

Однак попри наявність інформації про те, де переховується Каддафі, його досі не можуть зловити. Сирт - рідне місто полковника - поки що тримає оборону. А з Бані-Валіда, зі старійшинами якого війська нової влади вже тиждень ведуть переговори, по позиціях повстанців випустили кілька десятків реактивних снарядів.

Раніше повідомлялося, що на рахунках лівійського лідера Муаммара Каддафі в різних країнах зберігається не менш ніж 50 мільярдів доларів. За даними французьких спецслужб, частина грошей є і в Україні.

Каддафі заявив, що виграє війну і завдасть поразки НАТО

Заступник голови лівійської Національної перехідної ради заявив, що битву проти сил Муаммара Каддафі ще не завершено, повідомляє Радіо "Свобода".

У своєму першому виступі після переїзду керівництва повстанського руху до Тріполі Махмуд Джибріл закликав співвітчизників перестати воювати один з одним і об'єднатися перед обличчям серйозних викликів, що стоять попереду.

Тим часом віддані Каддафі сили й далі чинять опір у місті Бані-Валіді, яке стало однією з останніх твердинь прихильників поваленого лідера.

Представник нової влади Лівії заявив, що у солдатів армії Каддафі ще є можливість скласти зброю.

Сам скинутий лівійський лідер Муаммар Каддафі спростував у четвер припущення про свою втечу до сусіднього Нігеру. Про це він заявив у телефонному інтерв'ю приватному арабському телеканалові Ar-Rai, який працює з території Сирії і вже не раз засвідчував прихильність до Каддафі, назвавши ці повідомлення "психологічною зброєю і брехнею".

"Я звертаюся до войовничого лівійського народу. Лівія належить вам, ви її успадкували від ваших предків. Непрохані гості намагаються захопити вашу землю. Це найманці, бездомні собаки, вони - невірні (за приписами ісламу), це чужинці, які тимчасово перебувають в Лівії. І їм не вдасться захопити вашу землю", - заявив Каддафі і пообіцяв, що завдасть поразки НАТО.

6 вересня представник Каддафі Муса Ібрагім в інтерв'ю сирійському телеканалу "Арран-ТВ" заявив, що полковник, як і раніше перебуває в Лівії "в повному здоров'ї і в піднесеному настрої". Керівники лівійських повстанців повідомляли про готовність виплатити 1,6 мільйона доларів тому, хто передасть опозиції Муаммара Каддафі або його тіло.

Жорстокий диктатор Каддафі вдома поводиться як звичайна людина

Колишній лідер Лівії Муаммар Каддафі, якого повстанці називають жорстоким диктатором, вдома поводиться як звичайна людина, повідомляє ТСН.

На домашньому відео Каддафі грається з онуками, цілує їх. У своєму наметі він влаштував родинну зустріч з сином, невісткою та їхніми дітьми. Видно, що він із задоволенням бавиться з ними і пустує.

Потім усі разом обідають за родинним столом. Відео, за словами журналістів, знято ще в 2005 році.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 797 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ