Сб, 2024-04-20, 12:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 19 » Плей-оф Ліги Європи: нічия, дві перемоги і дві поразки - результат українських клубів
14:00
Плей-оф Ліги Європи: нічия, дві перемоги і дві поразки - результат українських клубів
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Представництво України в Єврокубках цього сезону може істотно скоротитися. Із шести команд до основних раундів турнірів мають великі шанси не добратися "Дніпро" і "Карпати". Вкрай непрості поєдинки чекають на виїзді "Ворсклу" і "Металіст". Є ще непередбачуване "Динамо". Тільки "Шахтар" спокійно чекає жеребкування 16 серпня, де дізнається своїх суперників.

Нагадаємо, "Гірники" напряму потрапили до групового раунду Ліги чемпіонів як чемпіони України. "Динамо" не зуміло подолати 3-й кваліфай-раунд турніру, програвши "Рубіну", і намагається пробитися до Ліги Європи - турніру рангом нижче. Це саме і там-таки намагаються зробити "Дніпро", "Ворскла", "Металіст" і "Карпати".

За підсумками перших матчів раунду плей-оф Ліги Європи українці домоглися двох перемог і однієї нічиєї. Ще два матчі програли.

"Літекс" - "Динамо" Київ 1:2

Юрій Сьомін: "Гра вийшла рваною. Гарний початок, коли забили гол. Далі віддали ініціативу, "Літекс" забив чудовий м'яч. У нас були труднощі в першому таймі. Після перерви ми переламали ситуацію і домоглися перемоги, що дуже важливо. У другому таймі було краще бачення, більше стало простору. Нам стало легше грати. 2:1 - хороший результат для нас".

"Ворскла" - "Динамо" Бухарест 2:1

Микола Павлов: "Я засмучений, я незадоволений... Тепер же вже не скажеш, що нам попалася слабка команда. Я і президенту після жеребкування сказав, що найбільше не хотів отримати у суперники саме цю команду. Ну а перший тайм підтвердив наші побоювання, а в другому ми зіграли на гідному рівні. Під кінець же наша молодь спіймала кураж, було приємно на них дивитися. Тепер важкий поєдинок на нас чекає у Румунії".

"Металіст" - "Сошо" 0:0

Мирон Маркевич: "Сьогодні був досить бойовий матч. Ніхто не хотів поступатися. Французи дуже грамотно побудували гру, не дали нам розбігтися. Були моменти у другому таймі і, звичайно, треба було їх реалізовувати, але все переноситься на поле "Сошо".

ПАОК - "Карпати" 2:0

Олег Кононов: "Зараз рахунок 2:0 на користь ПАОКа, але у нас буде така ж чудова атмосфера на стадіоні. Сподіваюся, у нас буде така ж хороша гра (а я сподіваюся, що наш сьогоднішній футбол сподобався глядачам), але з забитими м'ячами і позитивним результатом за сумою двох матчів".

"Фулхем" - "Дніпро" 3:0

Хуанде Рамос: "Думаю, це дуже великий результат, як для тієї гри, що ми показали. Не зовсім справедливий. Впродовж усього матчу, надто в першому таймі, ми контролювали його хід. І при цьому ми пропустили наприкінці першого тайму два голи за п'ять хвилин. Тож на другий тайм ми виходили з необхідністю забивати, змушені були відіграватися. Але пропустили третій гол - здається, йому передувало порушення. Ми доклали величезних зусиль, щоб відігратися, але не вийшло. Повторюся, результат занадто великий, як для показаної нами гри".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 881 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ