Сб, 2024-04-27, 02:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 18 » Племінниця міністра культури з Кемеровської області стане головредом журналу "Українська культура"
13:44
Племінниця міністра культури з Кемеровської області стане головредом журналу "Українська культура"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Племінниця міністра культури Михайла Кулиняка Оксана Гайдук очолить журнал "Українська культура". Про це стало відомо на прес-конференції, присвяченій виходу 1000-го номера журналу, пише "Дуся".

"... А 15-го травня на моє місце призначили випускницю Інституту журналістики, племінницю міністра культури України Оксану Гайдук", - заявила на заході вже колишній головний редактор журналу Марія Хрущак.

Судячи зі сторінки Гайдук у соцмережі Facebook, дівчині десь 23-24 роки. У 2006-му вона закінчила школу № 16 у місті Кузнецьк Кемеровської області Російської Федерації.

Освіту журналіста племінниця Кулиняка отримувала в Інституті журналістики при університеті Шевченка. А своїм роботодавцем Оксана вказала Міністерство культури і туризму.

Зазначимо, раніше редакція журналу "Українська культура" звільнилася у повному складі. Як тоді заявила головний редактор журналу Хрущак, редакція здала в друк 1000-й номер і звільнилася.

"Якщо коротко - ми пішли з поваги до свого проекту, який, не виключено, може в майбутньому з’явитись за підтримки інших людей і трохи під іншою назвою. Красно дякуємо вам усім за підтримку, без вас усіх ми б набагато раніше прикрили лавочку", - написала Хрущак.

Зазначимо, що українські політики нерідко "працевлаштовують" своїх родичів, які не мають професійного досвіду на державні посади. Так, син Ганни Герман якийсь час працював навіть заступником міністра.

Журнал "Українська культура". Довідка

Журнал "Українська культура" газетно-журнального видавництва Міністерства культури відновив вихід в оновленому форматі у червні 2011-го. Видання цього періоду відзначає сучасна верстка та дизайн, а також увага до сучасного мистецтва. Загалом виданню понад 90 років.

Газетно-журнальне видавництво фінансується Міністерством частково, решту необхідних коштів організація має заробляти самостійно. Підтримка меценатами до цього часу здійснювалася нерегулярно. Не раз співробітники видавництва отримували заробітну плату із затримкою на два-три місяці.

За даними Мінкульту, бюджетне фінансування видавництва у 2009-му - І-му кварталі 2010 року склало 4,97 млн грн. При цьому розмір власних доходів видавництва за 2009 рік склав 502 тис грн, а за І-й квартал 2010 року - 113 тис грн.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 886 | Додав: adminA | Теги: головредом журналу Українська культ, Племінниця міністра культури, Кемеровської
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ