Пн, 2024-04-29, 03:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 7 » По колонії Тимошенко возять з капюшоном на голові
11:47
По колонії Тимошенко возять з капюшоном на голові
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Переселення екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Качанівську виправну колонію багато в чому змінило життя мешканок цієї жіночої зони - в чомусь на краще, але є й негативні моменти, повідомляє "Сегодня".

Так, кажуть у колонії, годувати в'язнів стали ситніше, але будь-яке переміщення віп-ув'язненої обертається для інших в'язнів цілими днями суворого режиму - їх закривають в камерах, а саму Тимошенко возять з капюшоном на голові. Навіть сама зона неофіційно поміняла назву: в пресі частіше почуєш "колонія Тимошенко", ніж Качанівська.

За інформацією джерела в колонії, останнім часом налагоджений роками розпорядок може вмить змінитися через віп-ув'язнену. Так, на Різдво, 7 січня, всіх засуджених раптом розвели по камерах, закрили, а на кожному виході з відділення стояло по інспектору. Ніяких святкових заходів у цей день не було - концерт відбувся лише 8 січня.

Як з'ясувалося, свято зіпсувала раптове погіршення самопочуття екс-прем'єрки, у зв'язку з чим її повезли в обласну лікарню на обстеження. До виходу з СІЗО під'їхала "швидка", Тимошенко з низько натягнутим на голову капюшоном винесли з камери і відвезли.

Процедура повторилася, і коли вона поверталася. "Боялися, а раптом комусь голову зірве - і накинеться на Тимошенко. Контингент у колонії різний, є агресивні, вибухові особи. Бійка між жінками може спалахнути навіть з незначного приводу", - розповіло джерело, додавши, що частину засуджених ця ситуація сильно обурила, мовляв, що за клопоти навколо "цієї екс-прем'єрки".

Є й чимало жінок, які жаліють Юлію Володимирівну, мовляв, бідненька, з необережності загриміла у в'язницю. Але й ті й ті постійно обговорюють віп-засуджену. Особливий інтерес викликає її коса. Всіх цікавить, якою має бути довжина волосся, щоб оповити їх навколо голови.

З чуток, Тимошенко навіть у в'язниці добре виглядає - доглянута, з макіяжем. Нібито вона привезла з собою велику косметичку, правда, не всіма засобами їй дозволили користуватися. Лаки для волосся і нігтів, а також рідину для зняття лаку у неї вилучили. Ці речі на зоні заборонені - зечки можуть їх спеціально випити, щоб отруїтися і потім відлежатися в лікарні.

У колонії зазначають, що з початку цього року їжа для засуджених стала набагато кращою. Борщ пахне, як справжній домашній, м'яса більше, і навіть каші стали смачніші. А на хліб привозять біле борошно, раніше ж часто темне.

Юлії Тимошенко тричі на день відносять їжу, відібрану із загального дієтичного столу. Окремий інспектор стежить за тим, як ці страви готують. Гаряче, кашу з м'ясом, салат розкладають в судочки і поміщають в термоси. Все це упаковують в спеціальну сумку, щоб не вихололо, і несуть в СІЗО Тимошенко. Чи з'їдає вона щось - невідомо.

За інформацією, камера Тимошенко знаходиться в будівлі, де розташований тренажерний зал. Тільки тренажери на першому поверсі, а СІЗО - на другому. На виході з будівлі спеціально відгородили прогулянковий дворик. Правда, Тимошенко там не гуляє, їй в камері відкривають вікно.

Нагадаємо, що напередодні Нового року, 30 грудня засуджену на 7 років ув'язнення за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з РФ, екс-прем'єра України Юлію Тимошенко відправили в колонію в Харківській області, де вона відбуває призначене судом покарання.

Нагадаємо, що ув'язнені Качанівській жіночій колонії стверджували, що Юлію Тимошенко на зоні ображати ніхто не посміє.

Раніше "смотрящие" і прості в'язні колонії заявляли, що Тимошенко свого часу дбала про ув'язнених, тому її ніхто не образить. Кожна вважатиме за честь спілкуватися з такою персоною, так що слово Юлії Володимирівни на зоні буде вагомим.

І "авторитети" вирішили, щоб до Тимошенко ставилися з повагою, а ті, хто не послухається, буде жорстоко покараний.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: Тимошенко возять з капюшоном на гол
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ