Чт, 2024-04-25, 11:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 27 » Показали фото побитої Тимошенко: все тіло в синцях. ФОТО
21:48
Показали фото побитої Тимошенко: все тіло в синцях. ФОТО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У розпорядженні ЗМІ опинилися фотографії гематом Юлії Тимошенко та відповідний експертний висновок.

Сьогодні вранці ці матеріали було продемонстровано на зустрічі омбудсмена Ніни Карпачової з західними дипломатами. У зустрічі взяли участь глава представництва Єврокомісії в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра та представники більш ніж 27 посольств країн Євросоюзу.

Джерело в Єврокомісії підтвердило факт зустрічі, але відмовилося коментувати її подробиці.

Знімки та експертний висновок редакції ЛІГАБізнесІнформ передало джерело в дипломатичних колах. Їх публікує у себе в Facebook і Віталій Портников.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Андрій Кожем'якін розповів, що Ніна Карпачова продемонструвала послам інших країн фото та документи, які підтверджують наявність синців на тілі Юлії Тимошенко.

Також БЮТ вимагає відсторонення керівника Державної пенітенціарної служби Олександра Лісіцкова на час розслідування та розпочати лікування Тимошенко.

У свою чергу лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко додав, що БЮТ блокуватиме парламент у суботу.

Працівники "швидкої" розповіли про слова Тимошенко: "Ви всі - сволота"

Коли екс-прем'єра Юлію Тимошенко перевозили з колонії в лікарню, вона поводила себе спокійно, а почала голосно обурюватися тільки по приїзду в клініку. При цьому вона також не втрачала притомності, пише "Сегодня" з посиланням на працівників "швидкої" 4-ї підстанції Харкова, колеги яких в п'ятницю і неділю перевозили Тимошенко.

Водії машин між собою обговорювали подію. Вони, зокрема, не підтвердили, що вона була непритомна.

Раніше в своєму листі Юлія Тимошенко стверджувала, що після побиття в колонії вона знепритомніла і прокинулася вже в лікарні. Водії однієї з машин розповів, що в п'ятницю Тимошенко перевозив чоловік на ім'я Женя, "сьогодні він не працює".

"Нам усім було цікаво, ми обговорювали. Розповідали, що, коли наша "швидка" приїхала ввечері в колонію, Тимошенко голосно кричала. У машині вела себе спокійно, сказавши лише одну фразу: "Ви всі - сволота".

Більше нічого від неї не було чутно протягом всієї дороги. Але коли приїхали в лікарню, вона знову почала обурюватися, голосно кричати", - сказав водій.

У вівторок захисник екс-прем'єра Сергій Власенко зачитав заяву Тимошенко про застосування щодо неї фізичної сили під час транспортування до лікарні 20 квітня.

Раніше уповноважений Верховної Ради з прав людини Карпачова заявила про наявність синців на тілі Тимошенко, а потім підтвердила наявність тілесних ушкоджень у Тимошенко.

Офіційну позицію України щодо нібито побиття Юлії Тимошенко буде озвучено після висновків Генпрокуратури, заявляє президент Янукович.

"Регіонал" вважає фотографії синців "реквізитом для другого акту" спектаклю Тимошенко

Експертизу тілесних ушкоджень Тимошенко повинні провести медичні експерти, які зможуть відповісти на питання про їхнє походження і терміни їхньої появи, заявив народний депутат (фракція Партії регіонів) Вадим Колесніченко.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів у п'ятницю, коментуючи в ЗМІ фотографії синців на тілі екс-прем'єра, яка утримується в Качанівській виправній колонії в Харкові, Колесніченко заявив, що "аналізувати синяки по фотографіях, як це вже роблять деякі так звані експерти в ЗМІ, малоінформативно".

"Я переконаний, що ці фотографії є ​​реквізитом для другого акту вистави, яку перед нами розігрують Тимошенко та її прихильники разом з Карпачовою. Омбудсмен, здається, забула, що її обов'язок - захист прав людей, а не виконання політичних замовлень. Вона повинна була направити до Тимошенко медекспертів, які б її оглянули і пояснили природу походження синців", - зазначив депутат.

"А фотографії собі на пам'ять з підписом "Улюбленій Ніні Карпачовій від Юлі Тимошенко" омбудсмен може залишити у себе", - додав Колесніченко.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова передала Генпрокуратурі фотографії, які підтверджують тілесні ушкодження екс-прем’єра Юлії Тимошенко, повідомляє "Українська правда".

Відповідного листа з 4 фотографіями вона направила генпрокурору Віктору Пшонці.

Крапачова просить врахувати їх під час перевірки за заявою Тимошенко про застосування до неї фізичного насильства працівниками колонії в ніч з 20 на 21 квітня.








За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1285 | Додав: admin | Теги: тіло в синцях, фото побитої Тимошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ