Сб, 2024-04-20, 04:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 3 » Поняття VDS хостингу та його особливості
13:22
Поняття VDS хостингу та його особливості
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Якщо ви вирішили розмістити свій сайт в інтернеті і просувати улюблену справу в мережевому просторі, то одним із завдань, які вам необхідно буде зробити – це придбати хостинг. Саме завдяки хостингу користувачі з різних куточків країни або навіть світу зможуть мати доступ до вашого ресурсу. Суть такого поняття як «хостинг» полягає в тому, що вам буде надано місце для розміщення файлів вашого сайту на веб-сервері, який буде постійно знаходитися в мережі.

Основною функцією хостингу є зберігання вашого сайту на серверах і забезпечення постійного доступу до нього. Тому вибір хостингу - це відповідальне заняття, до якого потрібно віднестися цілком серйозно.

На сьогоднішній день на ринку хостинг-послуг є з чого вибирати. Існують різні види хостингу, але зараз більш конкретно хотілося б поговорити про VPS/VDS хостинг.

Віртуальний виділений сервер (VDS або ж VPS) являє собою віртуальний сервер, який виглядає для користувача як виділений сервер. Знаходиться такий віртуальний сервер на фізичній машині, яка, до того ж, може містити в собі безліч VPS серверів. Але тут варто відзначити той факт, що всі VDS сервера працюють незалежно один від одного - якщо станеться якась біда у «сусіда» на сервері, вас це не торкнеться.

Як же працює віртуальний виділений сервер і які у нього особливості?

Власне кажучи, принцип роботи віртуального сервера схожий з виділеним сервером. З VDS хостингом у вас не буде ніяких обмежень по кількості доменів, баз даних, FTP акаунтів і ін. Управління сервером ви зможете здійснювати самостійно, так як вам будуть надані права адміністратора (root-доступ).

Ви зможете встановлювати те програмне забезпечення, яке вам потрібно; також у вас буде можливість встановлювати додатки, працювати з файлами і запускати різні сервіси, якщо вони не суперечать правилам користування хостингом.

Якщо ви хочете налаштовувати свій сервер під свій сайт, але у вас недостатньо грошей на виділений сервер, то вирішити цю проблему вам допоможе VDS хостинг. Але слід зазначити, що з цим видом хостингу управління сервером буде лежати на ваших плечах, а для адміністрування серверів необхідно мати певний набір знань. Цей факт і відносна дорожнеча в порівнянні з віртуальним хостингом є недоліками серед всіх переваг віртуального виділеного сервера.

Підійде такий тип хостингу тим, хто бажає запустити проект, який вимагає великого обсягу дискового простору, додаткових налаштувань і гарантії стабільної роботи при великому потоці трафіку.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1667 | Додав: Nata | Теги: хостинг, VDS
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ