Ср, 2024-04-24, 21:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 28 » Порада: до кого звернутися, якщо потрібна реєстрація ТОВ
18:27
Порада: до кого звернутися, якщо потрібна реєстрація ТОВ
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Якщо Ви вирішили створити товариство з обмеженою відповідальністю, в обов'язковому порядку необхідна реєстрація ТОВ. На сайті legalprofservice.com.ua ви дізнаєтеся, як це зробити вірно і швидко, а допоможуть вам в цьому спеціалісти.

Юридична Компанія Лігал Профсервіс пропонує юридичні послуги фізичним та юридичним особам в області корпоративного і господарського права. Компанія працює в різних областях корпоративного та сімейного, податкового і трудового, земельного та житлового права і т.д. Надаються якісні юридичні послуги в короткі терміни за доступними цінами.

Реєстрація ТОВ займає від 5 днів. ТОВ - товариство з обмеженою відповідальністю. У якості засновників можуть бути як фізичні, так і юридичні особи з кількістю учасників до 100 осіб. Статутний капітал ділиться на частки, ризик збитків відповідно до вкладів в статутний фонд. Пропорційно часткам також поділяється прибуток і кількість голосів. Якщо у когось із засновників більше 60% статутного капіталу, він може ухвалювати рішення з будь-якого питання, яке виставлено на голосування, а запрошувати інших учасників - не обов'язково. Немає обмежень по мінімуму або максимуму статутного капіталу, свою частку учасник може передавати іншим, але перевагою права придбання частки володіють інші засновники товариства.

Для реєстрації треба запропонувати мінімум два варіанти назви підприємства, скорочена і в разі необхідності - на англійській мові. Вказати плановану юридичну адресу. Відомості про засновників і керівника. Дати інформацію про основну плановану діяльність. Також треба вказати розмір і порядок формування статутного капіталу, часткове співвідношення засновників товариства, контактні дані, обрану систему оподаткування.

Допомога в реєстрації змін ТОВ

У сучасному світі стабільності немає ні в чому, саме тому кожна людина повинна бути готова до змін. Особливо актуальним це питання є для бізнесменів, адже ніколи не знаєш, які приємні, чи не дуже, сюрпризи чекають вас на вашому діловому шляху. Наприклад, в один прекрасний момент ви можете зрозуміти, що вам терміново потрібна реєстрація змін ТОВ, а ви просто і готові до цього не були.

"Що ж робити в подібній ситуації? - задасть собі подібне запитання не один підприємець, який вже і забув, коли востаннє вносив якісь зміни до свого статуту. Також варто зауважити, що таких людей дуже багато. Однак, головне, чого не варто робити, так це - панікувати. Адже в нашому світі можна вирішити будь-яку проблему, в принципі думаю, що кожен бізнесмен у своєму житті в цьому вже переконався. Саме тому потрібно просто зважено підійти до справи і прорахувати всі можливі варіанти і способи вирішення цієї проблеми.

Крім того не слід забувати, що ми живемо в роки Інтернету, а це означає те, що у всесвітній мережі легко знайдеться відповідь на будь-яке питання, яке вас цікавить. В принципі, це правило відноситься і до різних бізнес-справах.

Саме тому, ви легко можете знайти в Інтернеті компанію, яка за певну суму внесе всі потрібні правки до статуту вашого товариства з обмеженою відповідальністю, а також зареєструє їх в потрібних державних установах. Тому, якщо ви потребуєте допомоги, то просто зайдіть в Інтернет - джерело вирішення будь-якої проблеми, і знайдете відповіді на будь-яке запитання.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 1098 | Додав: abel | Теги: ТОВ, реєстрації змін ТОВ, реєстрація тов
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ