Пт, 2024-03-29, 09:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 21 » Поранених у стрілянині в кінотеатрі США стало 70. Оголошено траур. ВІДЕО
12:43
Поранених у стрілянині в кінотеатрі США стало 70. Оголошено траур. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Американець Джеймс Холмс, підозрюваний у стрілянині по глядачам кінотеатру в штаті Колорадо, купляв зброю і боєприпаси протягом останніх двох місяців, причому на легальній основі, повідомляє в суботу, 21 липня, РИА "Новости" з посиланням на Reuters з посиланням на заяву начальника поліції міста Аврора Дена Оутса (Dan Oates).

"Наскільки я розумію, всією зброєю і боєприпасами, які у нього були, він володів легально", - заявив Оутс.

Як повідомив поліцейський, за останні два місяці Холмс придбав у місцевих збройових лавках чотири одиниці зброї та близько шести тисяч одиниць боєприпасів до них.

Раніше шеф поліції Аврори розповів, що Холмс під'їхав до кінотеатру на власному автомобілі, який припаркував біля запасного виходу. У момент скоєння злочину він був добре озброєний - на ньому був бронежилет, а при затриманні поліцейські вилучили у зловмисника автомат, дробовик і пістолет. Поліцейські переконані, що Холмс діяв поодинці. Про мотиви, що спонукали підозрюваного до скоєння злочину, не повідомляється.

Нагадаємо, трагедія сталася проти ночі у п'ятницю, 20 липня, в кінотеатрі Century 16 Movie в Аврорі, передмісті Денвера . Незабаром після початку прем'єри фільму про Бетмена "Темний лицар: Відродження легенди" зловмисник в протигазі увійшов до кінозалу через запасний вихід, розкрив ємність, що містила сльозогінний газ, а потім відкрив вогонь по глядачам.

Після події компанія Warner Bros. відкликала рекламний ролик свого нового фільму "Мисливці за гангстерами", в якому була сцена стрілянини в кінозалі.

Підозрюваний у вбивстві 12 осіб у місті Аврора в штаті Колорадо постане перед судом

24-річний Джеймс Холмс, підозрюваний в масовому вбивстві в ніч на 20 липня в кінотеатрі в передмісті американського міста Денвер - Аврорі, постане сьогодні, 21 липня, перед судом для висунення звинувачення, передає Радіо Свобода.

За даними слідства, Холмс в протигазі увійшов до кінозалу напередодні прем'єри фільму "Темний лицар: відродження легенди", розпилив там сльозогінний газ і відкрив стрілянину по глядачах. Загинули, за уточненими даними, 12 осіб, 70 отримали поранення. Холмс був затриманий поліцією.

Мотиви його дій з'ясовуються. У квартирі Холмса поліція виявила складну систему розтяжок і пасток з безліччю вибухових пристроїв.

У центрі Аврори в п'ятницю ввечері, 20 липня, сотні людей зібралися на поминальну церемонію і запалили безліч свічок в пам'ять про загиблих.

У США оголошено п'ятиденний траур

У США оголошено п'ятиденний траур в пам'ять про жертв стрілянини в кінотеатрі міста Аврора, одному з передмість Денвера в штаті Колорадо, передає Радіо Свобода.

Президент США Барак Обама і його суперник на майбутніх президентських виборах Мітт Ромні скасували всі намічені на вихідні агітаційні заходи і зняли з ефіру передвиборні ролики.

У ніч на п'ятницю 24-річний Ден Оутс увійшов до зали кінотеатру відразу після початку нового фільму про Бетмена. На ньому був чорний одяг та протигаз. Він розпилив два балони із сльозогінним газом, після чого відкрив стрілянину. 12 осіб було вбито, ще 70 постраждали. Щонайменше 12 поранених знаходяться в критичному стані. Пентагон заявив, що серед постраждалих - троє військовослужбовців. Ще один вважається зниклим без вісті.

Кількість поранених в результаті стрілянини в кінотеатрі в США збільшилася до 70 осіб

Кількість поранених в результаті стрілянини в кінотеатрі міста Аврора під Денвером в американському штаті Колорадо збільшилася до 70 осіб, повідомляє "Газета.Ru", за словами начальника місцевої поліції Дена Оутса, загиблих як і раніше 12 осіб.

З 70 поранених 30 осіб перебувають у лікарні, 11 з них знаходяться у важкому стані, наводить слова Оутса телекомпанія CNN.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 931 | Додав: adminA | Теги: 70, стрілянині, кінотеатрі США, траур
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ