Сб, 2024-04-20, 18:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Липень » 30 » Порошенка російські опозиціонери застерігають від погодження кандидатури Бабича послом РФ
09:22
Порошенка російські опозиціонери застерігають від погодження кандидатури Бабича послом РФ
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Російські опозиціонери - екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов та політичний емігрант Ольга Курносова - застерігають президента України Петра Порошенка від погодження кандидатури Михайла Бабича в якості посла РФ в Україні. Про це вони заявили 29 липня 2016 року на прес-конференції в Києві, передає УНІАН.

Зокрема, Курносова в контексті відкликання Михайла Зурабова з посади посла РФ в Україні зазначила, що це може свідчити про ставку Володимира Путіна на дострокові вибори в Україні, і для цього йому потрібна людина, яка не має неформальних відносин з керівництвом України. "Це може свідчити, що російська сторона вже не розраховує на будь-які особисті контакти з Порошенком, які у Зурабова були", - сказала вона.

Також Курносова нагадала, що Бабич - колишній військовий, був головою уряду кадировської Чеченської республіки, і висунення саме його на посаду посла свідчить, що Путін робить ставку на дострокові вибори в Україні. "Бабич - це остання людина, від якого була б користь як від дипломата. У ситуації неоголошеної війни відправляти послом військового - це як плювок в обличчя", - вважає політик.

Своєю чергою Пономарьов заявив, що Бабич має досвід фальсифікації виборів в Росії, і якщо Україна погодиться на його кандидатуру, то отримає "гарантоване шпигунське гніздо як для координації російських спецслужб, так і для організації виборчих кампаній в інтересах РФ". "Його призначення потрібно інтерпретувати як підготовку до можливих дострокових виборів, на які може робити ставку Росія", - переконаний російський опозиціонер.

"Я просто закликаю пана президента в жодному разі не давати згоди на призначення цієї людини послом. Це класична кандидатура для взаємодії з сепаратистами, для силових операцій", - зазначив Пономарьов.

Курносова звернулася до журналістів, які контактують з посадовцями Адміністрації президента України, з проханням "донести нашу позицію до Порошенка". "Україна має зробити все, аби Бабич не став послом в Україні", - зазначила російська опозиціонерка.

Нагадаємо, сьогодні профільні комітети Держдуми і Ради Федерації РФ розглянули кандидатуру повноважного представника президента РФ в Приволзькому федеральному окрузі Бабича в як нового посла Росії в Україні.

28 липня президент Путін своїм указом звільнив Зурабова від обов'язків посла Росії в Україні.

Тимчасовим повіреним у справах Росії в Україні призначено Сергія Торопова.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: кандидатура Бабича послом РФ, порошенко, російські опозиціонери
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ