Пт, 2024-04-26, 15:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Серпень » 24 » Порошенко, Яценюк та Турчинов привітали українців з Днем Незалежності
11:38
Порошенко, Яценюк та Турчинов привітали українців з Днем Незалежності
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Перші особи країни приєдналися до привітань з 23-й річницею проголошення державної незалежності України.

"Вітаю з Днем Незалежності України! Бажаю миру та єдності. Слава Україні!", - зазначив президент України Петро Порошенко на своїй офіційній сторінці у мережі Twitter.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав співвітчизників з Днем Незалежності України. Текст привітання розповсюджено прес-службою Кабміну.

"Дорогі співвітчизники! У День головного свята нашої країни поздоровляю і низько вклоняюсь усім, хто вкладає в Україну свою працю та інтелект, хто боронить і захищає її від ворога, хто примножує її багатства і славу. Глибока шана тим, хто зустрічає свято на передовій – український народ пишається вашою сміливістю, самопожертвою і патріотизмом", - зазначає Яценюк.

"У день національного свята ми звертаємося до пам’яті поколінь українців, які пройшли цією землею перед нами, які боролися, творили і наближали нашу Незалежність. Ми порівнюємо себе з ними і прагнемо бути гідними їх. Ми стаємо розумнішими, сильнішими, сміливішими. Ніколи ще за роки нашої державності ми не піддавалися таким випробуванням. І ніколи ще ми не були такими згуртованими і впевненими у своїх силах. Ніколи ще нас не намагалися так дискредитувати. І ніколи ще ми не відчували таку симпатію народів світу. Український народ переміг диктатуру, яка здавалася нездоланною. Він безсумнівно здолає не лише агресора та його поплічників, але й корупцію, некомпетентність, нехлюйство. У нас все вийде. Тому, що ми – народ. Тому, що ми у себе повірили", - йдеться у привітанні голови Кабміну.

"Ми йдемо важким шляхом, але у правильному напрямку. І обов’язково утвердимося у тій частині світу, де людина наділена правом тільки тому, що є людиною, де гідність і свобода особистості – реальна цінність, найбільш пошанована суспільством. Вічна пам'ять нашим воїнам, які полягли за свободу нашої країни. Слава нашим героям! Слава Україні!" - підсумував прем'єр.

У вітанні до Дня Незалежності нинішні бойові дії проти зовнішнього агресора згадує також голова Верховної ради України Олександр Турчинов.

Своє святкове звернення спікер парламент розмістив на власній сторінці у Facebook:

"Друзі, з Днем Незалежності! Саме зараз, захищаючи свою країну, ми отримуємо свою справжню незалежність. Через кров, через страждання та боротьбу народжується непереможна нація. Нація патріотів. Сильних вільних людей, здатних захистити свою країну та свої родини від ворога. Навіть такого, який переважає чисельністю та зброєю.

Сьогодні народжується справжня Україна, яка є не просто геополітичним формуванням на європейській карті, а є незламною державою, гідною поваги всього цивілізованого світу.

В ці дні увага всього світу прикута до нашої країни і це невипадково, тому що Господь обрав саме Україну, щоб вона стала центром змін ХХІ століття. З нашої перемоги почнеться занепад агресорів та тоталітарних імперій у новому тисячолітті.

Нехай Господь завжди буде з Україною і веде нас до перемоги, освячуючи нашу незалежність та волю".

24 серпня 2014 року у Києві відбувається військовий, а у Одесі - військово-морський святковий паради. У інших містах та обласних центрах передбачені народні збори та віча.

Міський голова Луцька у зв'язку із загибеллю зоні АТО одного з мешканців міста оголосив 24 серпня днем жалоби. Святкові заходи скасовано.
 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: Днем Незалежності, українців, порошенко, Яценюк и Турчинов
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ