Пт, 2024-04-26, 18:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Серпень » 16 » «Порозуміння заради європейського майбутнього» - засідання Політичного етапу Національного круглого столу
19:57
«Порозуміння заради європейського майбутнього» - засідання Політичного етапу Національного круглого столу
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
23 серпня у Києві відбудеться засідання Політичного етапу Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього».

До участі в роботі Національного круглого столу запрошені Президент України В. Янукович, Прем’єр-міністр України М.Азаров та лідери усіх парламентських фракцій. Зокрема, запрошено Голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, Голову фракції ВО «Батьківщина»  Арсенія Яценюка, Голову фракції партії «УДАР» Віталія Кличка, Голову фракції ВО «Свобода» Олега Тягнибока та Голову фракції КПУ Петра Симоненка.

Про участь у засіданні вже заявили представники фракцій «УДАР» та «Батьківщина». Ведуться активні перемовини щодо участі й інших запрошених сторін. Також вже підтверджена участь представників посольств Європейського Союзу, США, Великобританії, Данії, Німеччини та ряду міжнародних організацій. Загалом очікується близько 30 дипломатів, здебільшого з країн ЄС, а також міжнародних фондів та організацій. Повний склад учасників НКС буде повідомлено в уточнених прес-анонсах напередодні засідання.

Національний Круглий Стіл – це переговори між офіційними представниками влади та опозиції  метою яких є досягнення згоди стосовно питань «списку Ш.Фюле» — умов Європейського Союзу виконання яких забезпечить підписання Угоди про асоціацію між Україно та ЄС. Громадськість є ініціатором та модератором цих переговорів. Для цього громадськими діячами та експертами розроблено «План дій щодо реалізації європейського курсу України» (Європлан) та «Принципи роботи Політичного етапу Національного Круглого Столу» (Процедуру), що були затверджені на Громадському етапі НКС 7 серпня 2013 року. Ознайомитись з цими документами можна перейшовши за посиланням: http://nks-ua.blogspot.com/p/blog-page_8.html

Засідання відбудеться 23 серпня 2013 року в «Президент Готелі» (вул.Госпітальна, 12, зал «Предслава», через центральний вхід на другий поверх). Реєстрація учасників – 10:30 – 11:00. Початок засідання об 11:00.

Беручи до уваги високий рівень представництва та зацікавлення даним засіданням великої кількості дипломатичних відомств, просимо Вас заздалегідь акредитуватись за такими контактами: e-mail: press.nks@gmail.com,  063 263 40 11 (Оксана). За цим же телефоном можна зв’язатись з питань отримання коментарів від організаторів Національного круглого столу.

 

Прес-служба

Національного круглого столу

«Порозуміння заради європейського майбутнього»


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: «Порозуміння заради європейського м
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ