Чт, 2024-04-25, 03:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 10 » Пост в.о. заступника голови Одеської ОДА Гайдар покинула
17:08
Пост в.о. заступника голови Одеської ОДА Гайдар покинула
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Виконувачка обов`язків заступника голови Одеської обласної державної адміністрації з соціальних питань Марія Гайдар залишає державну службу.

Як повідомила УНІАН прес-секретар Гайдар - Вікторія Сибір, чиновниця звільняється у зв`язку з набранням сили з 1 травня нової редакції Закону України про держслужбу.

"Відсьогодні Марія Гайдар - позаштатний радник голови ОДА і не виконує обов`язки його заступника", - сказала прес-секретар.

Вона уточнила, що зазначений закон забороняє суміщати державну службу і статус депутата. Гайдар є депутатом обласної ради.

Сибір додала, що Гайдар є громадянкою України, і направила відповідні документи для відмови від російського громадянства, але РФ поки що не підтвердила відмову.

Сьогодні до будівлі Одеської ОДА прийшли кілька десятків волонтерів, які вимагали звільнення Гайдар через те, що нібито учасники АТО і сім`ї загиблих не отримують відповідних соціальних виплат. Сибір назвала дані вимоги безпідставними.

"По-перше, виплати проводяться. Просто була певна затримка, але зараз все налагоджено .. Мітингувальникам показували конкретні документи, але вони чомусь відмовлялися їх дивитися, і продовжують спілкуватися на підвищених тонах... По-друге, Гайдар вже звільнилася", - підкреслила Сибір.

Як повідомлялося, голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі 17 липня 2015 року на зустрічі з членами Південноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації заявив, що має намір зробити одним зі своїх заступників російську громадську діячку Марію Гайдар.

Президент України Петро Порошенко підписав указ про надання громадянства і 4 серпня вручив паспорт громадянина України російській громадській діячці Марії Гайдар.

Довідка

Марія Гайдар, 1982 року народження. Донька відомого російського політика Єгора Гайдара - одного з керівників та ідеологів економічних реформ початку 1990-х у Росії, правнучка письменника Аркадія Гайдара.

Гайдар - російський політик, громадський діяч, журналіст радіо "Эхо Москвы". Засновник і керівник Фонду соціальної допомоги та підтримки населення "Социальный запрос", раніше - координатор молодіжного руху "ДА!". Одна із творців ініціативної групи "Я свободен!". З 2006 року - член Федеральної політради СПС, з 2008 року аж до розпуску партії - член президії. У 2009-2011 роках - заступник голови уряду Кіровської області з питань охорони здоров`я та соціального розвитку. Працювала в команді російських опозиціонерів Олексія Навального і Бориса Нємцова.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: в.о. заступника голови Одеської ОДА, Гайдар
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ