Пт, 2024-04-26, 22:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 10 » Потішить новинками німецький автопром : Porsche і Mercedes випустять по універсалу
20:16
Потішить новинками німецький автопром : Porsche і Mercedes випустять по універсалу
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Перед вами майже серійна версія нового оригінального Mercedes-Benz, який німці, напевно, називатимуть чотиридверне купе-універсал. Адже нова модель, яка поки що має кодову назву CLS Shooting Brake, є саме універсальною версією великого CLS, який німці позиціонують як "чотиридверне купе".

Незважаючи на те, що в гамі Mercedes-Benz вже є великий універсал на базі Е-класу, нова модель не мала б з ним конкурувати. Принаймні так запевняють у німецькій компанії. CLS Shooting Brake отримає менш місткий багажний відсік, плюс до цього дану модель будуть позиціонувати не як практичний автомобіль, а як спортивну машину.

Під капот CLS Shooting Brake будуть ставити досить широку лінійку агрегатів, починаючи з 2,1-літрового дизеля потужністю 204 к.с. і закінчуючи 5,5-літровим бітурбо, який видає 557 к.с. Прем'єра нового Mercedes-Benz відбудеться, найпевніше, у вересні цього року на автосалоні в Парижі, але в продажу ця модель з'явиться не раніше 2013 року.

Porsche збирається випустити ще один чотиридверний автомобіль. Таку сенсаційну інформацію опублікував німецький журнал AutoBild. За даними видання, нова машина буде менша, ніж Panamera, а головним її суперником стануть такі моделі, як Mercedes-Benz E-класу, Audi A6 і BMW 5-ї серії.

Як називатиметься нова модель, поки що ніхто не знає. Наразі цей проект має кодове ім'я Pajun, що можна перевести як Panamera Junior. Очікується, що подібна модель з'явиться в гамі Porsche лише в 2017 році, але вже тепер зрозуміло, що машина отримає двигуни потужністю не менш як 313 к.с. (причому їх видаватиме дизельний агрегат). Ну і бензинові мотори зможуть порадувати водія 320, 420 і навіть 520 "конячками".

Цікаво, що Porsche Pajun передбачається випускати не лише в кузові седан (точніше, модель будуть позиціонуватися як чотиридверне купе), але й у вигляді універсалу. І це буде перший серійний універсал компанії. Хоча Porsche вже робили машини з таким типом кузова, правда, лише як експеримент. Подивитися на універсал Porsche й інші цікаві моделі цієї компанії ви можете в матеріалі "Музей Porsche: трактор, універсал і рожева свиня".

Porsche вже давно оголосила, що її новий "маленький" кросовер називатиметься Macan. Проте досі секретом залишався зовнішній вигляд цієї моделі. І ось сьогодні ми можемо подивитися на неї. Відразу треба сказати - це шпигунські фотографії, які були зроблені під час випробування автомобіля. Але камуфляжу на Porsche Macan дуже мало, що дозволяє нам зрозуміти - Macan буде таким собі "маленьким Cayenne".

Нагадаємо, що продаж Porsche Macan почнеться 2013 року, а в основі цієї моделі лежить платформа від Audi Q5. Під капотом другого кросовера марки Porsche можна буде зустріти чотирициліндровий двигун з турбонагнітанням об'ємом 2,0 л, який видаватиме 220 к.с. Також з'явиться шестициліндровий агрегат об'ємом 3,6 л (атмосферне), потужністю 295 к.с. (Цей мотор отримає версія Macan S). А ще будуть як мінімум два дизелі. Дволітровий агрегат стане розвивати 190 к.с., а трилітровий вже 250 к.с. (Macan Diesel і Macan Diesel S, відповідно). Не виключена і поява новітнього 3,0-літрового дизеля від Audi, який видає 309 к.с. Очікується і гібридна модель, яка об'єднає бензиновий мотор об'ємом 2,0 л (близько 200-210 к.с.) і електричний агрегат потужністю 54 к.с. Ну а найпотужніші Porsche Macan матимуть 3,0-літровий мотор з нагнітанням потужністю 370 к.с.

Нагадаємо, що на Пекінському автошоу були представлені і потрапили в рейтинг найкращих інші нові автомобілі марок Porsche і Mercedes.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 965 | Додав: adminA | Теги: універсалу, Porsche, mercedes
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ