Пт, 2024-04-19, 09:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Позашлюбний син і "спадкоємець" Коля зазвичай плаче, якщо усувають від справ, - Лукашенко. ВІДЕО
14:44
Позашлюбний син і "спадкоємець" Коля зазвичай плаче, якщо усувають від справ, - Лукашенко. ВІДЕО
Інші останні Навіны Беларусі на сайті holosUA.com/
Президент Бєларусі Олександр Лукашенко розговорився з журналістами про свого молодшого позашлюбного сина Колю і про те, як його країна і він сам потерпає від подвійних стандартів європейської політики. Виявляється, особисте життя президента замкнулося на його молодшому синові, на якого бєларуський лідер покладає великі надії: "Гадаю, виросте хорошою людиною".

"Ти президент і нічого не можеш приховати. Приховаєш - буде тільки гірше. Також і для нього. Він увесь час поруч. Це міцно увійшло до його життя", - розповів Лукашенко про свого сина телерадіокомпанії "Мир". Свого восьмирічного сина, який ровесник онукам президента, Лукашенко продовжує називати малюком, хоча Миколка вхожий у вузьке коло впливових політиків і вже цікавиться великою політикою. Хлопчик супроводжує батька на важливих заходах і в зарубіжних відрядженнях.

"Зараз я можу, не розповідаючи йому, поїхати на якісь зустрічі. Але якщо він побачить по телевізору, що я був на якомусь заводі, сільгосппідприємстві, може навіть заплакати, чому я його з собою не взяв. Його цікавлять не камери, а сам процес, в якому я беру участь", - пояснив бєларуський президент, зазначивши, що молодшенький сильно схожий на нього самого. "Характер як у батька колись був - не подарунок", - поскаржився президент.

Вихованням Колі бєларуський лідер займається особисто: намагається сам відводити хлопчика в школу і знає, що тривожить його улюбленця. "Коли його заганяють в рамки, відокремлюючи від інших дітей (це буває рідко, але я негативно таке сприймаю) він страшно переживає. Він приходить і починає мене терзати: "Чому зі мною так вчиняють? Я ж такий як всі!" - поділився Лукашенко своїми батьківськими клопотами.

Правда, деякі бєларуські ЗМІ незгодні з тим, як описує Лукашенко становище молодшого сина в школі. Наприклад, на початку року президент більше тижня перебував у Сочі, а разом з ним - його син Коля, нагадує "Бєларуський партизан". При цьому за Кодексом про освіту школяра можуть покарати за нез'явлення на урок без поважної причини доганою або навіть відрахуванням. Видання ставить запитання, чи отримав син глави республіки заслужене покарання, чи ж "Міністерство освіти внесе до Кодексу уточнення, що відпочинок разом з татом - це поважна причина для відсутності на уроках".

Раніше Лукашенко офіційно виступив із заявою, що не готує сина собі на заміну. Проте на деяких заходах він все ж таки дозволив собі натякнути, що вже до 30 років Микола Лукашенко буде готовий змінити батька на цій посаді. "Тут знаходиться мій син Микола, і це говорить про те, що ми серйозно і надовго заклали основи співпраці, і є кому перейняти естафету", - проговорився бєларуський лідер під час візиту у Венесуелу.

Крім того, Олександр Лукашенко, якому заборонено в'їзд до Євросоюзу через "пригноблення громадянського суспільства і демократичної опозиції", не втратив нагоди поскаржитися в інтерв'ю на подвійні стандарти західної політики. Президент упевнений, що ті, хто його критикує, сидячи у Брюсселі, навіть і не знають, де знаходиться Мінськ. "А якщо і знають, то думають, що тут окрім болота і двох річечок нічого немає", - категорично заявив бєларуський лідер.

Лукашенко також заявив, що для нього абсолютно абсурдно звучить теза, що якщо до бєларуського парламенту не пройшов жоден опозиціонер, вибори у Бєларусі були недемократичними. "Один незалежний француз прорвався туди і сказав: "Якби у нас у Франції так проводилися вибори! Це нам, французам, треба вчитися у бєларусів". Це неангажована людина. Вони усі говорять так, хто публічно, а хто тихенько. Але в звітах пишуть те, що їм заготовили брюссельські політики", - нарікає президент.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Навіны Беларусі | Переглядів: 1192 | Додав: adminA | Теги: Лукашенко розповів, спадкоємець Коля
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ