Пт, 2024-04-26, 06:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 17 » Праві теж вирішили об'єднатися: УНП, НРУ, "Наша Україна" і "За Україну!" сформують єдину партію
17:22
Праві теж вирішили об'єднатися: УНП, НРУ, "Наша Україна" і "За Україну!" сформують єдину партію
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Українська народна партія розпочала переговори про об'єднання із "Нашою Україною", "За Україну!", Народним рухом України та іншими правими партіями. Про це заявив лідер УНП Юрій Костенко, повідомили у прес-службі партії.

"УНП, як одна з найбільших правоцентристських партій, у відповідності з політичним рішенням з'їзду про об'єднання правих партій, розпочала переговори із найбільш близькими за ідеологічними позиціями – "Нашою Україною", "За Україну!", Народним рухом України та іншими", - сказав Костенко, коментуючи, зокрема, інформацію ЗМІ щодо переговорів про об'єднання в єдину партію між "Фронтом змін", "Громадянською позицією", Європейською партією України та партією "Собор".

Політик нагадав, що "УНП вважає базою для об'єднання саме ідеологічний складник".

"Сьогодні є історичний запит на формування правої політики в Україні, оскільки за 20 років так званих соціально-ліберальних реформ доходи держбюджету впали до найнижчого рівня в Європі через відсутність малого та середнього бізнесу", - констатував Костенко.

За його словами, "в державі, яка стала найбільшим донором іноземних економік через засилля на внутрішньому ринку до 80% іноземних товарів, царює хронічне безробіття".

"Змінити політику на користь національного виробника та інтересу можна лише через створення правої більшості у парламенті та уряді, які формуватимуть відповідну державну та урядову політику", - наголосив Костенко.

За його словами, "оскільки УНП не здатна вирішити це завдання самотужки, то проводить переговори про створення правої партії не "під вождя" чи соціальні протести, а під серйозну, інколи навіть непопулярну, програму реформ країни".

Права партія, на думку Костенка, "має об'єднати виробника та владу для створення потужної української економіки, формування середнього класу через мале та середнє підприємництво, захисту національного інтересу у міждержавних відносинах".

"От які завдання на нинішньому етапі розвитку держави має виконати об'єднання правих партій, з якими проводить переговори УНП", - сказав він.

Також сьогодні ЗМІ повідомили, що керівники опозиційних парламентських партій - "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України і Українська республіканська партія (УРП) "Собор" - взялися укладати статут нової партії, яку планується створити в результаті об'єднання цих чотирьох політичних сил.

"Мова йде не про створення виборчого блоку, а про конструювання на базі чотирьох партій єдиної потужної політичної сили", - повідомило посвячене у деталі переговорів джерело.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 841 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ