Пт, 2024-04-19, 15:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Квітень » 28 » Правила і норми в сфері охорони праці
10:30
Правила і норми в сфері охорони праці
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Безпеку праці можна назвати однією з найважливіших сфер діяльності людини. Адже в даному напрямку мова йде про життя і здоров'я. Тому навіть найновіших технологічних досягненнь науки і техніки не буде достатньо, щоб задовольнити сучасних працівників і їхніх начальників. Це стосується навіть такого заходу, як навчання з електробезпеки.

Природно, з ризиком пов'язана будь-яка людська діяльність взагалі. Винятком не стає виробнича і трудова діяльність людей. Поки що практичні поліпшення в сфері охорони праці залишають бажати кращого багато в чому, хоча розмір і масштаб інвестицій в цей напрямок постійно збільшуються.

Правила і норми з техніки безпеки, а також з виробничої санітарії - ось що включають в себе правові норми, які об'єднані терміном "охорона праці". Предмет стає основною відмінністю між нормами виробничої санітарії і нормами з техніки безпеки. Саме на регулювання певного предмета бувають спрямовані ті чи інші норми. Детальніше ви можете дізнатися, якщо замовите журнал по охороні праці, який в Інтернеті представлений на ресурсі mediapro.com.ua.

Обов'язкові вимоги стають невід'ємною частиною норм по техніці безпеки. Цим вимогам в обов'язковому порядку повинні відповідати всі технологічні обладнання, виробничі приміщення і підприємство в цілому. Навчання правилам пожежної безпеки - теж досить важливий елемент в системі, але воно відноситься до дещо іншої групи питань.

Норми по санітарії можна назвати більш точними, вони містять вимоги щодо поведінки та роботі в окремих приміщеннях. Саме вони спрямовані на попередження професійних захворювань і нещасних випадків на конкретних робочих місцях.

При цьому не варто думати, що норми виробничої санітарії і техніки безпеки є окремими нормативними актами. Державні галузеві та міжгалузеві нормативні акти можуть одночасно містити норми з кожної групи.

Взагалі нормативні акти в сфері охорони праці можна назвати своєрідними правилами, які є обов'язковими до виконання для всіх учасників трудових відносин. Саме тому варто відвідати семінари для кадровиків, які пропонують на incon.com.ua, щоб бути в курсі всіх актуальних питань.

Зазвичай норми такого плану діляться на галузеві та міжгалузеві. Центральні органи державного управління можуть вносити свої правки в ці документи в разі потреби, розробляти нові акти. Ці ж органи створюють спеціальні переліки організацій, які мають право займатися нормотворчою діяльністю в цій сфері.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 679 | Додав: admin | Теги: кадровик
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ