Пт, 2024-04-19, 16:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 24 » Презентували перший Maserati з дизельним двигуном на Шанхайському автосалоні
13:55
Презентували перший Maserati з дизельним двигуном на Шанхайському автосалоні
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Шанхайський автосалон став місцем першої появи на публіці нового седана від Maserati. Чотиридверний Ghibli став не тільки найбільш компактною четиридверкою італійської марки, а й першим Maserati з дизельним двигуном, передають "АвтоВести".

Новий седан вийшов більш компактним, ніж Quattroporte, але різниця в габаритах не така вже й значна: Ghibli отримав укорочену на 20 см колісну базу, а кузов в цілому вкоротили на 29 см, до 4,97 м. Седан отримав повністю незалежну підвіску і диференціал підвищеного тертя вже в стандартній комплектації. Крім того, найпотужніший Ghibli можна укомплектувати фірмовою системою повного приводу Q4, яка здатна розподіляти крутний момент від пропорції 0:100 на користь задньої осі до розподілу 50:50. У Maserati зазначають, що підключення передніх коліс забере лише 150 мілісекунд. За допомогою гальм Brembo гальмівний шлях седана зі швидкості 100 км/год становитиме всього 39 м.

Перший середньорозмірний седан від Maserati отримає 8-ступінчастий "автомат" і розширену моторну гамму. Її становлять два турбованих V6 об'ємом 3 літри, бензиновий і дизельний, причому бензиновий двигун буде доступний у двох варіантах форсування. Агрегат на важкому паливі розвиває 275 к.с. і 600 Нм крутного моменту. З таким мотором Ghibli прискорюється до 100 км/год за 6,3 секунди, а середня витрата палива становить близько 6 л на 100 км шляху.

Найпотужніший бензиновий мотор, який отримає модифікація Ghibli S, забезпечує 410 к.с. і 550 Нм, прискорюючи седан до 100 км/год за 5 секунд, а базовим двигуном для новинки стане 330-сильний двигун. Проте і з таким мотором Ghibli вражає своєю динамікою - на виконання традиційної вправи у седана пішло 5,6 с. Зазначається, що двигуни розроблені інженерами Maserati в тісній співпраці з мотористами Ferrari.

Продаж першого середньорозмірного седана в історії Maserati має розпочатися наступного року.

Раніше повідомлялось, що компанія Maserati презентує нове покоління свого флагманського спортседана Maserati Quattroporte на детройтському автошоу NAIAS 2013. Maserati сьогодні перебуває на піку свого розвитку і планує до 2015 року довести обсяги виробництва до рекордної позначки в 50 тисяч автомобілів на рік. Важливим кроком у реалізації цієї стратегії покликана стати презентація на автомобільному салоні в Детройті флагманського спортседана Maserati Quattroporte нового покоління.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: дизельний двигун, Шанхайський автосалон, перший Maserati
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ