Ср, 2024-04-24, 11:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 25 » Приватна зустріч Януковича з Путіним в Криму
19:34
Приватна зустріч Януковича з Путіним в Криму
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Криму відбулася неформальна зустріч президента України Віктора Януковича з головою уряду Росії Володимиром Путіним, який прибув в Україну з приватним візитом. Про це повідомила прес-служба президента України.

Янукович та Путін обговорили низку питань, що стосуються відносин України та Росії. Президент України, зокрема, зазначив, що їхня зустріч з головою уряду Росії відбувається напередодні засідання Українсько-російської міждержавної комісії. "Нам є про що поговорити. На підкомісіях напрацьовано величезний матеріал. Уряд мені доповів", - сказав Янукович.

Зі свого боку російський прем'єр повідомив, що перед зустріччю з президентом Януковичем він мав телефонну розмову з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, під час якої обговорив з ним всі поточні питання щодо засідання комісії.

Напередодні джерело в керівництві кримської автономії повідомило "Інтерфакс-Україна", що російський прем'єр Путін і президент України Віктор Янукович у суботу в Криму обговорюватимуть газові угоди й Митний союз. "Головною темою переговорів стануть Митний союз, перспективи європейської інтеграції України; обговорять можливості зниження ціни на російський газ для України", - зазначав співрозмовник агентства.

Янукович і Путін також скоригують плани спільних українсько-російських заходів до кінця року та розглянуть деякі питання міжнародної політики, що становлять обопільний інтерес. "Серед тем обговорення - врегулювання придністровського конфлікту, ситуація в Бєларусі", - додало джерело.

Крім того, також напередодні президент Янукович в інтерв'ю французькій газеті Le Monde заявив, що Україна не конфліктує з Росією через ціну на газ. "Це не конфлікт, а відмінності, різниця в поглядах, про що ми сказали одразу після приходу до влади". Янукович вкотре наголосив, що газовий контракт між НАК "Нафтогазом України" і ВАТ "Газпромом" РФ "несправедливий, некоректний" щодо України.

"Це було особистим рішенням Тимошенко, яке йшло врозріз з думкою її Кабінету міністрів. Її мотиви могли бути різними, у мене немає достатньої інформації, щоб про це судити. Але ціна за тисячу кубометрів дуже висока, її було встановлено на рівні 450 дол, тоді як ціна становила 179,5 дол. Сьогодні вона мала б бути нижчою за 200 дол", - вважає президент України.

Янукович нагадав, що підписана торік у Харкові угода з Росією передбачає знижку на російський газ для України на 100 дол в обмін на продовження перебування Чорноморського флоту РФ у Севастополі.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 982 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ