Сб, 2024-04-20, 06:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 13 » Прямо під час руху на автобанах німецькі злочинці навчилися обкрадати вантажівки
10:01
Прямо під час руху на автобанах німецькі злочинці навчилися обкрадати вантажівки
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
У Німеччині з'явилися злочинці, які зламують вантажні автомобілі прямо під час руху на автобанах. Про це пише журнал Der Spiegel з посиланням на прокуратуру Дортмунда, передає Lenta.ru.

Як розповіла представниця прокуратури, зазвичай в крадіжці беруть участь три автомобілі. Один з них виїжджає перед машиною жертви, контролюючи таким чином швидкість її руху. Другий їде збоку, позбавляючи інших водіїв можливості вклинитися перед вантажівкою. Третій автомобіль прилаштовується ззаду, після чого злочинець через люк вибирається на дах і по капоту підповзає до дверей кузова. Якщо йому вдається їх відчинити, він передає назад всі предмети, до яких зможе дотягнутися.

Зазвичай, розповіли в прокуратурі, зловмисники обирають ті ділянки дороги, де рух ускладнено (наприклад, через ремонтні роботи). Тим не менше в останньому зареєстрованому випадку, який стався 9 квітня, автомобілі рухалися на швидкості майже 130 кілометрів на годину.

За словами співрозмовниці видання, злочинці почали діяти ще в листопаді минулого року. Досі крадіжки відбувалися лише в Північному Рейні - Вестфалії, де було зареєстровано близько 50 подібних випадків. Тим часом востаннє подібним чином вантажівку спробували обікрасти в Нижній Саксонії.

Скільки саме людей беруть участь у крадіжках, в прокуратурі точно не знають. Поки що у відомства є інформація про "трьох-чотирьох підозрюваних".

Зловмисники переважно обирають вантажівки, які належать кур'єрським службам. При цьому, що саме виявиться всередині кузова, вони, на думку правоохоронців, заздалегідь не знають.

Збитки, яких зазнали власники вкраденого в Північному Рейні - Вестфалії, оцінюють в 250 тисяч євро. Найбільший інтерес злочинці проявляють до стільникових телефонів, ноутбуків та іншої електроніки.

Зазначимо, у Москві завершено розслідування кримінальної справи банди, що спеціалізувалася на VIP-автопідставах. Найчастіше жертвами шахраїв, які імітують ДТП і вимагають гроші, стають жінки або недосвідчені водії. Але вказана банда полювала на заможних водіїв на дорогих іномарках. Серед жертв опинилися бізнесмени, співробітники МВС, Генпрокуратури і навіть кілька генералів. Потерпілими у справі визнано 28 москвичів. За даними слідства, шахраям жертви заплатили в цілому 32 млн рублів.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 910 | Додав: adminA | Теги: Рух, вантажівки, автобани, німецькі злочинці
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ