Пт, 2024-04-26, 14:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 23 » Про оргії в Ватикані розповів головний екзорцист
15:27
Про оргії в Ватикані розповів головний екзорцист
Інші останні Новини релігії на сайті holosUA.com/

Головний екзорцист Ватикану Габріель Аморт заявив, що в 1980-х роках наближені до Папи люди викрадали в Римі молодих дівчат для сексуальних оргій.

Сенсаційну заяву священик зробив, розповідаючи про загадкове зникнення 15-річної школярки Емануели Орланді в 1983 році, яке в Італії розслідують досі. Нещодавно поліція після анонімного дзвінка розкопала могилу гангстера Енріко де Педі, похованого у Ватикані, і там були знайдені невпізнані жіночі останки, передає ТСН.

За словами Аморта, Орланді потрапила до секс-рабства у Ватикані та пізніше була вбита. Головний екзорцист стверджує, що дівчат тоді підбирали за допомогою національних жандармів.

"Це був злочин сексуального мотиву. У мережі брали участь працівники іноземних дипломатичних місій при Святому Престолі. Я вважаю, що Емануела стала жертвою цієї мережі", - сказав Аморт.

Він додав, що архіваріус Ватикану дотримується такої ж думки.

Таємниця зникнення Емануели Орланді, яка була дочкою одного зі співробітників Ватикану, хвилювала італійців протягом трьох десятиліть.

Одні припускали, що її викрали для того, аби натиснути на посадових осіб Ватикану, які нібито заборгували грошей. Інша теорія – що дівчину хотіли використати як "розмінну монету" для звільнення з в'язниці турецького терориста Мехмета Алі Агджа, який скоїв замах на Папу Іоанна Павла II в 1981 році.

За однією з найпопулярніших версій, вбивство дівчини мало стати попередженням її батькові. Нібито незадовго до викрадення дочки службовець Ватикану виявив документальні докази того, що банк Ватикану був пов'язаний зі злочинними організаціями.

Відзначимо, що Ватикан часто опиняється в центрі скандалів на сексуальному грунті. Так, в державі найнижчий вік сексуального згоди в Європі - 12 років. Це означає, що в цьому місті-державі дорослі можуть вступати у статеві зносини з дванадцятирічними дітьми - за їхньою згодою. Колізія викликає суперечки в правознавців.

Цілком можливо, що і цей факт зіграв свою роль у різних неподобствах пов'язаних з педофілією в Ватикані.

Інший випадок пов'язаний з 29-річним хористом собору Святого Петра. Його підозрювали в тому, що він підшукував чоловіків, готових "утішити" високопоставлених персон при Святому престолі.

Пастор із США, якого "нудить" від гомосексуалістів, закликав поселити їх та лесбійок за електричним парканом - поки не вимруть

Скандал в США спровокував католицький пастор з Північної Кароліни Чарльз Ворлі, який запропонував спосіб позбутися всіх геїв та лесбіянок – закрити їх за електричним парканом та дочекатися, поки вони вимруть.

"Потрібно побудувати величезний паркан - у 100 миль (160 кілометрів) завдовжки - помістити туди всіх лесбіянок і, пролітаючи над огородженою територією, скидати їм їжу. Те ж саме треба зробити і з гомосексуалістами, а до паркану підвести електрику, щоб вони не змогли вибратися, і через кілька років вони вимруть", - заявив священик під час проповіді у баптистській церкві.

Як пояснив Ворлі, вимирати геї та лесбіянки будуть тому, що "не зможуть розмножуватися", передають Новости мира.

"Господи, помилуй, мене нудить від цього. Тільки уявіть собі, що ви цілуєте іншого чоловіка!" вигукнув Ворлі під кінець своєї промови.

Відео скандальної проповіді, викладене в Інтернеті, викликало хвилю обурення серед представників ЛГБТ-спільноти. Вони планують провести біля церкви акцію протесту, тим часом на сайті приходу з'явилася заява: "Ми НЕ приносимо жодних вибачень за те, що віримо, що Біблія Короля Якова є Словом Божим".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини релігії | Переглядів: 1260 | Додав: abel | Теги: оргії, ватикан, Габріель Аморт, екзорцист
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ