Пт, 2024-04-26, 11:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 21 » Продавця "Межигір'я" призначено міністром екології , а Злочевський став заступником Клюєва
11:15
Продавця "Межигір'я" призначено міністром екології , а Злочевський став заступником Клюєва
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Міністра екології та природних ресурсів України Миколу Злочевського звільнено із обійманої посади і призначено заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

При цьому новим міністром екології та природних ресурсів України призначено Едуарда Ставицького, звільненого з посади голови Державної служби геології та надр. Відповідні укази президент України Віктор Янукович підписав в п'ятницю, повідомляється на сайті глави держави.

Прем'єр Микола Азаров на своєму Facebook прокоментував звільнення і перепризначення Злочевського.

"Микола Злочевський зробив на посаді Міністра екології дуже багато. Йому вдалося врегулювати проблеми, пов'язані з виконанням Кіотського протоколу, що дісталися нам у спадщину від попереднього уряду. Ним виконувалася велика робота і його перехід пов'язаний, насамперед, з тим, що за своєю базовою освітою він військова людина", - заявив прем'єр.

"Зараз значно розширюються функції РНБО. Цей орган здобуває стратегічно важливе для країни значення. І тому було ухвалене рішення про перехід його на роботу в РНБО", - додав Азаров.

Як повідомлялося, Злочевського було призначено міністром екології та природних ресурсів в липні 2010 року. До цього він обіймав посаду міністра охорони навколишнього природного середовища, а раніше очолював Державний комітет України з державного матеріального резерву (Держкомрезерв).

Ставицького було призначено головою Державної служби геології і надр указом Януковича від 29 грудня 2010 року. До цього він з лютого 2007 року обіймав посаду голови правління Національної акціонерної компанії (НАК) "Надра України". Після зміни уряду його було звільнено з обійманої посади в кінці січня 2008 року, але в кінці березня 2010 року Кабмін поновив Ставицького на посаді.

"Надра України" у 2007 році відчужила з державної власності на користь донецької фірми "Медінвесттрейд" резиденцію "Межигір'я". Далі протягом кількох місяців "Медінвесттрейд" передала резиденцію іншій донецькій фірмі "Танталіт", потім інспірувала штучний судовий процес, який підтвердив легітимність продажу, а згодом "Медінвесттрейд" було оголошено банкрутом. Фірма Танталіт, за якою стоїть родина Януковича, і досі володіє резиденцією "Межигір'я".

Злочевський же відомий тим, що його фірма в 2003 році отримала на 50 років в оренду "Одессаводоканал". При цьому орендна плата, за деякими даними, склала 1 гривню на рік. Також ця фірма отримає в цьому році 6 мільйонів за водопостачання і водовідведення для Одеської обласної клінічної лікарні.

Також нещодавно ЗМІ повідомляли, що минулого року Злочевський купив собі ще один Bentley.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 993 | Додав: adminA | Теги: Міністром екології призначено Прода
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ