Пт, 2024-04-19, 15:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Січень » 30 » Прогноз погоди на вихідні, 30 та 31 січня
23:21
Прогноз погоди на вихідні, 30 та 31 січня
Інші останні Прогнози погоди на сайті holosUA.com/

прогноз погода зима січень В Україні на вихідні очікується сніг, місцями з дощем, у суботу температура вночі 5-10° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на дорогах ожеледиця. Про такий прогноз погоди повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Уночі на Закарпатті, Прикарпатті, у східних та Запорізькій областях, вдень в Україні сніг, на Закарпатті, у південних, східних та більшості центральних областей з дощем. На дорогах, крім південно-східної частини, ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, у східних областях, Приазов'ї, вдень і в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-10° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; у східних областях та південній частині вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області 30 січня вночі без опадів, вдень сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 6-8° морозу, вдень 0-2° морозу, на Київщині вночі 5-10° морозу, вдень 0-2° морозу.

Згідно з прогнозом, 31 січня вночі сніг, у південних і східних областях дощ, в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській областях місцями значні опади; вдень в Україні, крім північного сходу, без істотних опадів; температура вночі та вдень 1-6° морозу, у східних, Дніпропетровській областях, Приазов'ї та Криму 0-5° тепла.

1 лютого у західних, північних областях сніг, вдень в Київській, Чернігівській, Сумській областях місцями значний сніг, температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу; на решті території дощ зі снігом, у Вінницькій, Одеській, Миколаївській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській областях значні опади, ожеледь, налипання мокрого снігу, температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу, на півдні та сході вночі 0-5° морозу, вдень 2-7° тепла.

На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, 31 січня в Україні, крім заходу, вдень 1 лютого на півдні і сході країни місцями пориви 15-20 м/с.

У столичному регіоні 31 січня очікується вночі помірний сніг, вдень без істотних опадів; 1 лютого вночі невеликий, вдень помірний, місцями значний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, 31 січня місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 1-6° морозу (вночі 1 лютого 5-10° морозу).

Синоптики прогнозують 2 лютого у південних, східних, Дніпропетровській областях опади переважно у вигляді дощу; вночі на Чернігівщині, Сумщині та Полтавщині, вдень у північно-західних областях та в Карпатах невеликий сніг; на решті території без істотних опадів; 3 лютого в Україні без істотних опадів, лише вдень у західних областях невеликий мокрий сніг. Температура вночі 3-9° морозу, вдень 0-5° морозу; у південних, східних областях вночі від 2° морозу до 4° тепла, вдень 1-6° тепла, 2 лютого у Приазов'ї до 10° тепла.

На Київщині 2- 3 лютого без істотних опадів. Температура вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу.

Згідно з орієнтовним прогнозом, 4-6 лютого часом невеликий сніг, температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на північному сході країни вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу; у південній частині переважно без опадів, температура вночі близько 0°, вдень 1-7° тепла. 7-8 лютого в Україні невеликий сніг, вдень на Закарпатті та крайньому півдні з дощем, зниження температури на 2-4°.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Прогнози погоди | Переглядів: 448 | Додав: admin | Теги: погода, зима, прогноз, січень
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ