Пт, 2024-03-29, 07:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 6 » "Прогульникові" Ахметову належить найтепліше місце у Верховній Раді
13:10
"Прогульникові" Ахметову належить найтепліше місце у Верховній Раді
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Напередодні відкриття нової сесії Верховної Ради, враховуючи, що на вулиці вже тиждень стоять сильні морози, журналісти вирішили виміряти температуру в будівлі парламенту, повідомляє "Комсомольская правда в Украине".

Мерзнути депутатам не доведеться – в приміщенні від +22 до +26 градусів. Найхолодніше – в урядовій ложі, там зафіксовано 22 градуси тепла.

Трохи тепліше (+23) біля трибуни і в президії. На депутатських місцях температура вища - 24 градуси. А ось найтепліше робоче місце у Верховній раді - у депутата від Партії регіонів Ріната Ахметова: +26.

Як виявилося, саме за цим місцем розташована система опалення, яка завжди справно працює. А от комуністам пощастило найменше. Вони сидять найдалі від системи опалення та напроти дверей, які постійно відкриваються, тобто, на самому протязі.

"Не пам'ятаю жодного разу, коли у нас на робочому місці було холодно або прохолодно. Всі приміщення органів влади, таких як Верховна Рада, Адміністрація президента, Кабмін, міністерства, в усі часи опалювалися добре", - розповів "бютівець" Володимир Бондаренко.

За його словами, куди складніше працювати влітку, коли на вулиці +30 і вище. Сесійна зала немов перетворюється на парилку.

"Начебто і система кондиціонування непогана, але все одно спекотно. Доводиться відкривати двері в кулуари і навіть знімати піджаки", - зазначив Бондаренко.

А ось "регіонал" Владислав Лук'янов вимірам журналістів не повірив. "Не може бути в сесійній залі так тепло - 26 градусів. Якби ви сказали, що там 18 градусів тепла - повірив би, а 26 – сумніваюся", - припустив він.

Водночас у кулуарах Ради температура не піднімається вище 20 градусів тепла. Приміщення дуже велике, і більше нагріти повітря неможливо.

Як повідомлялося раніше, біля місця Рината Ахметова - крісло Віктора Януковича-молодшого. Але Ахметов не часто сидить біля молодшого сина президента, адже рідко з'являється в стінах Верховної Ради.

Нагадаємо, що 13 січня депутати, закривши дев'яту сесію Верховної Ради України, пішли на канікули, і розпочнуть роботу десятої сесія парламенту 7 лютого. При закритті 9-ї сесія голова Верховної Ради Володимир Литвин назвав її однією з найбільш успішних у законодавчій роботі.

На тлі теплої температури в будівлі Верховної Ради варто нагадати, що люті морози в Україні стали причиною загибелі більш як 130 осіб. МНС організувало роботу по країні 3261 пункт обігріву.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1052 | Додав: adminA | Теги: найтепліше місце у Верховній Раді
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ