Пн, 2024-04-29, 21:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Листопад » 11 » Путін все одно обдурить - Янукович дарма розраховує на покращення стосунків з Росією, - УДАР
13:38
Путін все одно обдурить - Янукович дарма розраховує на покращення стосунків з Росією, - УДАР
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Зриваючи підписання Угоди про асоціацію з ЄС, Віктор Янукович дарма розраховує, що це поліпшить відносини із Росією і підвищить його шанси на переобрання Президентом. Про це йдеться в заяві партії "УДАР".

У партії переконані, що, незалежно від того, які обіцянки керівництво Росії давало і даватиме главі української держави, воно все одно "врешті решт обдурить Януковича". "Як тільки угода не буде підписана і ЄС охопить хвиля розчарування і роздратування Україною та її нинішнім керівництвом, Україна опиниться в повній ізоляції. І втратить будь-які шанси на доступ до підтримки з боку міжнародних фінансових установ в умовах, коли ситуація у фінансово-економічній сфері стрімко погіршується, - йдеться в заяві "УДАРу".

"УДАР" не має сумнівів, що в цій ситуації Росія, як це вже було після "харківських угод" 2010 року, лише висуватиме усе нові й нові вимоги аж до повної відмови Україною від свого економічного та політичного суверенітету. При цьому, вважають в партії, Янукович ще й отримає справедливий гнів власного народу, якого він своїми діями позбавляє європейського майбутнього. "Зірвавши підписання Угоди про асоціацію, зробивши ставку на утримання при владі за будь-яку ціну в тіні російського авторитаризму, Янукович не лише заганяє країну в глухий кут, але й позбавляє себе шансів піти з посади у цивілізований спосіб", - йдеться в заяві "УДАРу".

Україна розраховує підписати Угоду про асоціацію з європейським Союзом на саміті "Східно партнерства" 28-29 листопада ц. р. у Вільнюсі. Україні для цього необхідно виконати ряд умов, зокрема, вирішити "питання Тимошенко". Так, у п’ятницю, 8 листопада, Верховна Рада України ухвалила в першому читанні два євроінтеграційні законопроекти – про прокуратуру та про вдосконалення виборчого законодавства, однак, опозиція та більшість не досягли консенсусу щодо жодного з чотирьох законопроектів про лікування засуджених за кордоном, що дають можливість звільнити екс-прем’єра Юлію Тимошенко з ув’язнення. У ВР було створено робочу групу з напрацювання нового законопроекту з цього питання. Голова ВР Володимир Рибак призначив на 13 листопада позачергове засідання парламенту, де мають бути розглянуті ці законопроекти.

Водночас, 9 листопада прес-служба Президента України Віктора Януковича повідомила про його робочий візит до Москви. Російські ЗМІ повідомляють, що зустріч Януковича з Президентом РФ Володимиром Путіним відбулася в неділю, 10 листопада, однак ні прес-служба українського Президента, ні прес-служба глави Росії досі не надали жодної офіційної інформації з цього приводу.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1048 | Додав: adminA | Теги: Янукович, Путін, удар, обдурить, Росією
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ