Сб, 2024-04-20, 04:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Березень » 19 » Раду розблокували. Депутати влаштували бійку. ВІДЕО
12:24
Раду розблокували. Депутати влаштували бійку. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Верховна Рада відкрила ранкове пленарне засідання. Про це сказав голова парламенту Володимир Рибак. У залі зареєструвалися 390 депутатів.

Пізніше в залі засідань почалася бійка депутатів. Це сталося після того, як Олександр Єфремов виступив з трибуни російською мовою. В цей час "Свобода" скандувала "українською", але регіонал їх ігнорував. "Заспакойтесь, почули вас", - презирливо сказав їм спікер Рибак. – Об'єднання "Свобода", хто буде від вас виступати?".

"Сідай, сідай, не нервуйся", - кинув спікер одному з депутатів. Але слідом за Олегом Тягнибоком вони пішли до трибуни. "Ця влада не рахується ні з чим, не рахується, як живе народ", - вигукнув з трибуни Тягнибок. "Партія регіонів свідомо провокуєте до того, що відбувається і не хоче, щоб цей парламент працював", - заявив він.

"Бачите, що витворяють ті негідники з Партії регіонів та комуністи. Саме вони свідомо демонструють, що вони не хочуть, щоб український парламент працював", – сказав Тягнибок.

"Їм потрібні вибори за мажоритарною системою, бо тільки так вони можуть сфальшувати вибори", - попередив Тягнибок.

В цей час в перших рядах почалася бійка депутатів Партії регіонів і опозиції. Спікер Володимир Рибак одразу оголосив перерву в засіданні.

Нагадаємо, опозиція почала блокувати роботу парламенту 4 березня, вимагаючи від спікера Володимира Рибака відкликати позов про позбавлення депутатського мандата Сергія Власенка. 6 березня Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) позбавив депутатських повноважень Власенка.

9 березня лідер фракції партії "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що парламент більше не запрацює і найкращим виходом із ситуації були б дочасні парламентські і президентські вибори.

11 березня народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов запевнив, що блокування парламенту не триватиме довго – максимум кілька тижнів, оскільки це нікому невигідно. "Нікому невигідно блокувати парламент та не давати працювати цьому скликанню, ні опозиції, ні президенту", - висловив думку політик.

18 березня опозиція вимагала, аби Рада затвердила ТСК для розслідування фальсифікацій на виборах і просить передбачити розгляд на пленарних засідання 19-22 березня законопроектів щодо європейської інтеграції. 22 березня опозиція ініціює, щоб в Годині запитань до уряду взяв участь прем'єр-міністр України Микола Азаров.

Кличко вимагає першим питання у Раді розглянути вибори мера Києва

Опозиція пропонує першим розглянути питання призначення виборів міського голови в Києві. Про це, виступаючи з трибуни Верховної Ради, заявив голова фракції "УДАР" Віталій Кличко.

"Цього тижня ми мусимо ухвалити кілька важливих рішень. У порядку денному стоїть призначення виборів у місті Києві. Ми пропонуємо його розглянути першим", - заявив він.

"Після голосування за призначення виборів ми повинні прийняти кілька законів, які перекриють основні фальсифікації і повернуть Києву самоврядування", - додав Кличко. За його словами, спочатку потрібно внести зміни до закону про місцеві вибори, щоб "прикрити" основні механізми фальсифікації. "Друге - вибори мера Києва повинні пройти у два тури, щоб мера Києва обирала більшість киян. Третє - ми повинні об'єднати посади міського голови та голови держадміністрації, щоб повернути в Києві самоврядування", - заявив лідер фракції.

Він запропонував, щоб в середу профільний комітет розглянув ці законопроекти. "В п'ятницю ми чекаємо звіту уряду Азарова", - сказав Кличко.

Крім того він додав, що опозиція продовжує і далі вимагати щорічного звернення Віктора Януковича до депутатів.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1188 | Додав: admin | Теги: раду розблокували, бійка, депутати
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ