Сб, 2024-04-27, 02:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 7 » "Регіонали": секс-скандал з Ляшком ініціювали в БЮТ. Ляшко: відео - фальшивка
15:44
"Регіонали": секс-скандал з Ляшком ініціювали в БЮТ. Ляшко: відео - фальшивка
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

   Ініціатори "секс-скандалу" з "бютівцем" Олегом Ляшком мають на меті вдарити по іміджу опозиційної сили, вважає депутат від НУ-НС Геннадій Москаль, пише "Газете по-киевски".

"Ляшко миготить на екрані, представляючи БЮТ. Цим зливом хочуть вдарити по іміджу партії", - сказав Москаль. "Якщо його кримінальну справу розглядав Верховний суд, то речові докази повинні були повернутися до суду першої інстанції і зберігатися там. В Апеляційному і Верховному судах не зберігаються матеріали справ", - додав Москаль.

На думку Москаля, "йде жорстка політична боротьба, в якій вже не добирають методів". "Хто зараз має доступ до архівів судів, МВС, СБУ, прокуратури? Чинна влада", - сказав він.

Москаль вважає, що Ляшку слід звертатися із запитом до прокуратури або суду з проханням з'ясувати, кому видавалися копії матеріалів його справи і на якій підставі. "Хоча толку від цього буде мало", - вважає нардеп.

У свою чергу "регіонал" Вадим Колесніченко зазначив, що це не перший компрометуючий матеріал про Ляшка, "який гуляє в Інтернеті". "Я бачив про нього і набагато більш відверті ролики. Більш мерзенного піару придумати не можна", - сказав він.

Колесніченко натякнув, що секс-скандал з Ляшком вигідний БЮТ. "Про те, що в Інтернеті виклали це відео, я дізнався від депутатів-"бютівців". Це до питання про те, звідки ноги у нього ростуть", - сказав він. "Потрібно розуміти, що зараз у БЮТ йде внутрішньовидова боротьба, формується пул наближених до влади. Зі 150 депутатів БЮТ до Ляшка нормально ставляться людей 7-8. Причому, повірте, це пов'язано не з його орієнтацією, а з моральними якостями", - додав депутат.

Як відомо, 5 жовтня в Інтернеті з'явився ролик, знятий у 1993 році під час допиту Ляшка слідчим прокуратури. На відео Ляшко визнає статеві стосунки з чоловіком на ім'я Боря.

У 2009 році тодішній президент Віктор Ющенко на прес-конференції оприлюднив матеріали кримінальної справи стосовно Ляшка.

Ляшко про секс-скандал: Відео в Інтернеті - фальшивка

"Бютівець" Ляшко називає змонтованим відеоролик про нього, поширений в Інтернеті, та просить Генпрокуратуру з'ясувати автора "фальшивки".

"У боротьбі зі мною опоненти опустилися нижче пояса, і почуваються вони там доволі комфортно", - заявив Ляшко.

На думку Ляшка, "чорні піарники", дискредитуючи його, "даремно хочуть вибити з колії людину, яка вагомими та переконливими аргументами відстоює свою політичну позицію".

"Саме тому і з'являються фальшивки, подібні тій, яка вчора розлізлася Інтернетом. Завдяки технічному прогресові нині все стає можливим, і "монтажники" творять чудеса. Сподіваюся, що їхні особи встановить Генеральна прокуратура, куди я звернувся з відповідною заявою", - заявив він.

"Я багато років в політиці. Відтак, маю товсту шкіру та загартований дух. Але не можу сказати, що легко пережив вчорашній день. Та, як кажуть, все, що нас не вб'є - зробить сильнішими", - додав він.

Ляшко наголосив, що ті, хто "вилив цей бруд", отримають від нього "достойну відповідь".

"Хоча до їхніх методів - переказувати факти, а тим більше вигадки, хто з ким спить, - опускатися не буду. Як на мене, то навіть в каналізації мають бути буйки, за які запливати не можна", - заявив він.

Коментуючи згадки про його кримінальне минуле, Ляшко заявив, що рішенням Печерського райсуду Києва від 19 серпня 2010 року президента Віктора Ющенка, який під час виборчої кампанії стверджував про наявність у нього трьох судимостей, "зобов'язано спростувати цю недостовірну інформацію".

Колесніченко назвав Ляшка гомосексуалістом, а той не хоче чути його "петушиного голосу"

У травні 2010 року під час обговорення "справи педофілів" у сесійній залі парламенту виник конфлікт між "регіоналом" Колесніченком та "бютівцем" Ляшком. Так, виступаючи з трибуни, Ляшко назвав Колесніченка одним з ініціаторів скандалу з педофілами. У свою чергу Колесніченко заявив, що Ляшко не має морального права його критикувати.

"Людина, яка двічі сиділа на зоні, яка має нетрадиційну сексуальну орієнтацію, настільки брудна, що біля неї навіть не хочуть сидіти колеги. І ця людина намагається вчити моральності когось! Цій людині - не місце в парламенті", - сказав він.

Після цього Ляшко обурився і заявив: "Колесніченко розповідає, що хтось десь на зонах здобував досвіди. А де Янукович здобув свій досвід перед тим, як став президентом? І ви тут збираєтесь когось учити і розповідати про мораль? Ви розказуєте про чиїсь орієнтації! На себе в дзеркало подивись! Голос свій послухай, спеціаліст з орієнтацій! Зі своїм петушиним голосом починаєш комусь про орієнтації розповідати!"



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1340 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ