Чт, 2024-03-28, 14:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Грудень » 14 » Рік без поразок в УПЛ: "Шахтар" виграє в "Зорі"
20:52
Рік без поразок в УПЛ: "Шахтар" виграє в "Зорі"
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

У "Зорі" сьогодні несподівано не вийшов в старті Микита Шевченко - голкіпер був єдиним на дві команди гравцем, який не пропустив до цього жодного матчу в нинішньому чемпіонаті. У "Шахтаря" ми не побачили в заявці Степаненка. Ми не натякаємо, що це пов'язано з історією з Тайсоном, а просто зіставляємо факти: обидва футболіста на тижні наговорили зайвого і обидва сьогодні не зіграли (бразилець - через перебір карток).

"Зоря" - "Шахтар" 1:2
Голи: Богдан Лєднєв 61 - Жуніор Мораес 55, Марлос 84

Через відсутність Степаненка і Тайсона "Шахтар" позбувся двох ключових гравців на обох половинах поля: українець зараз найважливіший футболіст команди при руйнуванні, а через бразильця будується більше половини атак "гірників". Це кидалося в очі відразу ж, особливо що стосується гри в обороні. Коваленко, Патрік і Антоніо в середині поля - це страшний сон уболівальників "Шахтаря". Може, через пару років вони і будуть тащерами цієї команди, але конкретно сьогодні жоден з них не став лідером центру поля. Луїш Каштру по ходу матчу міняв їх місцями від позиції опорного до "під нападником", проте легше від цього точно не ставало: провалів було не уникнути.

Але, як і тиждень тому проти "Динамо", "Зорю" серйозно підводила реалізація. Команда Скрипника непогано розкривала донецьку оборону і кілька разів гравці господарів виходили на ударну позицію практично в центрі штрафної. Але ні Кочергін, ні Кабаєв, ні Юрченко вже після перерви не могли точно пробити в ціль.

"Шахтар" розумів, що лінія півзахисту сьогодні його не найсильніша ланка. Може, "гірники" і намагалися б створювати більше, проте без Тайсона гра попереду не йшла. Старалися Коноплянка і Марлос, але одних старань недостатньо. Найвищий ККД був у Мораеса, який і став співавтором найнебезпечнішого моменту тайму: Жуніор обігрався перед штрафною з Марлосом і вискочив один на один з Махарадзе, але пробив, не зближуючись, повз ворота. Кілька загострюючих передач з флангу сьогодні пройшло і на Коваленка, проте у Віктора сьогодні був не найкращий матч у сезоні.

"Зоря" сьогодні грала першим номером, і, можливо, це пішло на шкоду грі, якій не вистачало іскри та емоції.

Додати життя футболу вийшло голами вже після перерви. Найкращий бомбардир УПЛ, Мораес, після подачі кутового і атаки другим темпом опинився без нагляду в правій частині луганської штрафної і послав м'яч в ціль. Однак практично відразу "Зоря" зусиллями Кабаєва (прийняв передачу з глибини), Кочергіна (отримав пас від Кабаєва) і Лєднєва (замкнув передачу) відновила паритет.

Здавалося, зараз обидві команди побіжать вперед за перемогою. Але ігрової агресії все одно чомусь не вистачало. У "Зорі" як і раніше були складнощі із завершенням і взагалі швидкістю прийняття рішень в завершальній фазі атак. А "Шахтар" виявився більш ефективним у реалізації своїх моментів: в одному з виходів донеччан Тете впав у штрафному "Зорі" після потенційного контакту з Махарадзе. Ясно, що жоден повтор українського транслятора не дав стовідсоткової відповіді, чи був там фол. Тому просто констатуємо: рефері призначив пенальті, а Марлос його реалізував.

"Зоря" нічим серйозним відповісти не змогла, тому змушена погодитися на другу в цьому сезоні поразку від "Шахтаря" з пропущеним голом на останніх хвилинах. "Гірники" продовжили свою безпрограшну серію в УПЛ, яка триває з серпня 2018 і йдуть на перерву зимовими чемпіонами.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 457 | Додав: abel
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ